Отидете към основна версия

2 896 13

Боби Турбото и Калина отпразнуваха рождения ѝ ден на екзотично място (СНИМКИ)

  • калина крумова-
  • боби турбото-
  • борислав захариев-
  • любов-
  • рожден ден-
  • екзотична почивка

Двамата се радват на компанията си на рождения ден на Калина на топло място, от което демонстрират колко са влюбени пред аудиторията си в социалните мрежи

Калина Крумова посрещна Нова година и 39-тия си рожден ден на екзотична екскурзия със съпруга си Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото. Бившата депутатка и актьорът споделиха само няколко снимки в социалните мрежи от романтичната си ваканция. Живописни гледки, маймуни, макар и на синджир, слънчеви плажове и много палми – това се вижда на снимките на Калина и Боби, които не издават коя е екзотичната дестинация от кадрите. Но пък позират винаги прегърнати и сияещи от щастие.

"Една дума - Любов! Честит рожден ден, любов моя! Бъди здрава и блести! Бъди всичко, което си! Бъди ти! Нищо не променяй! Гордея се с теб! Благодаря ти! Обичам те!", написа Борислав в социалната мрежа навръх празника на любимата си, който бе на 7 януари.


Преди да я срещне, той се бил отказал от любовта. Актьорът обаче успял да я познае веднага, следвайки съветите на дядо си. От него помни, че жената трябва да е усмихната, защото ще е с него всеки Божи ден, както и да внимава какво е отношението ѝ към другите, за да се увери, че е добър човек. Тъкмо с усмивката и добротата си Калина спечелила сърцето на Боби. Започнали връзката си, без очаквания, без преструвки и напъни да се представят в най-добрата светлина, дори това да означава да крият някои кусури.

Дали си свобода да се опознаят, като не се притеснявали какво впечатление ще създадат у другия със своя дума или действие. Не се интересували от медийните си образи, нито от истории и слухове за тях в публичното пространство.

Калина всъщност не била гледала нито една актьорска изява на Боби. Той пък имал бегло впечатление за нея, познавайки я като народен представител, пише HotArena. До връзката си с нея, актьорът никога не е предлагал брак и не е мечтаел за сватба. Когато обаче я срещнал, нямал никакво колебание, че иска тя да е негова съпруга.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини