Отидете към основна версия

2 777 10

Най-щедрите мъжки зодии знаят как да глезят жената до себе си

  • зодия-
  • зодии-
  • щедри-
  • най-щедрите-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • мъже

Тези зодиакални знаци са отличници в щедростта и милите подаръци

Снимка: Shutterstock

За жената в една връзка е много важно да е обгрижвана, подкрепяна и закриляна от половинката си. Подаръците от любимия са нещо прекрасно и мил жест, защото ни карат да се чувстваме специални и значими за тях. За съжаление не всички мъже са щедри, но астролозите посочват кои зодиакални знаци са доста добри в това да показват грижа и щедрост, пише "Марица". Ето кои са те:

Близнаци

Те не пестят пари, щом става дума за любимия човек. Близнаците могат да дадат цялата си заплата за нещо, което сте си харесали, само и само да ви зарадват. Щедри мъже, които не пестят и стотинки за своето момиче.

Овен

Овните спадат към по-икономичните и практични знаци, но в името на любовта могат да направят някой компромис. Просто не могат да откажат на половинката си, когато иска нещо, особено ако са в етап на ухажване. Все пак, в по-сериозните отношения може да се случи да забравят да правят жестове на половинката си и трябва да им се напомня.

Лъв

За тях социалният статус е много важен. Лъвовете обичат да се обграждат с важни личности за каквито и те самите се смятат. Важно е да спечелят сърцето на най-желаната жена, да бъдат успешни, красиви, да си позволяват всичко, което искат. Не се притесняват да обсипят жената до себе си с внимание и материални подаръци, които да блестят по нея.

Стрелец

Трудно печелят пари, но много лесно ги харчат. Обичат да подаряват подаръци и се радват, когато видят искрата в очите на човека, на когото са ги подарили. За Стрелците обаче е важно половинката им никога да не ги приема за даденост, както и даровете, които получава от тях.

Телец

Обичат красивото и лукса, не пестят пари и за половинката си, особено докато я ухажват. Все пак в замяна искат да бъдат уважавани и обичани. Ще направят всичко, за да ви спечелят. Дори ще запомнят кое е любимото ви цвете и ще ви го подарят.

Риби

Те са готови да направят всичко, само и само да видят усмивката на лицето на половинката си. Това включва и обсипването с подаръци и романтични жестове. Дори да имат някаква малка сума последни пари до заплата, те пак ще ги дадат за другия човек, не за себе си. Правят това обаче, само ако са истински влюбени.

Водолей

Ако получават разбиране, любов и уважение, те ще отвърнат със същото и с още куп подаръци. Даже може да ви стане неудобно от подаръците, които ще получите, толкова са щедри. Това обаче е техният начин да покажат чувствата си.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Зодиите, които са вечно недоволни

    Близнаци Понякога Близнаците могат да бъдат изключително доволни от живота, но това почти винаги е временно. Това се дължи на техния неспокоен, скл ...
    днес в 14:45 ч.
    2 319
    0
  • Дневен хороскоп за 11.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще имате нужда да се потопите във фантазиите си, да потърсите спасение в мистичното от практичното. За няко ...
    днес в 07:00 ч.
    2 220
    1
  • 4 зодии са родени с див късмет

    Астрологията разкрива вълнуващи тайни за нашата същност и дори цел в живота, преобразявайки начина, по който разбираме себе си и взаимоотношенията ни ...
    вчера в 12:58 ч.
    3 602
    5
  • Дневен хороскоп за 10.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Интересен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на една майски д ...
    вчера в 07:00 ч.
    3 619
    0
  • 4 зодии ще срещнат голямата любов през втората част на 2024 г.

    Любовта е блян и мечта на почти всеки човек на планетата. Всички искаме да сме обичани и да срещнем човека, с който да споделим прекрасните емоции. Вс ...
    09.05.2024
    2 332
    6