Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 12:32 2 752 10

Най-щедрите мъжки зодии знаят как да глезят жената до себе си

  • зодия-
  • зодии-
  • щедри-
  • най-щедрите-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • мъже

Тези зодиакални знаци са отличници в щедростта и милите подаръци

Най-щедрите мъжки зодии знаят как да глезят жената до себе си - 1
Снимка: Shutterstock

За жената в една връзка е много важно да е обгрижвана, подкрепяна и закриляна от половинката си. Подаръците от любимия са нещо прекрасно и мил жест, защото ни карат да се чувстваме специални и значими за тях. За съжаление не всички мъже са щедри, но астролозите посочват кои зодиакални знаци са доста добри в това да показват грижа и щедрост, пише "Марица". Ето кои са те:

Близнаци

Те не пестят пари, щом става дума за любимия човек. Близнаците могат да дадат цялата си заплата за нещо, което сте си харесали, само и само да ви зарадват. Щедри мъже, които не пестят и стотинки за своето момиче.

Овен

Овните спадат към по-икономичните и практични знаци, но в името на любовта могат да направят някой компромис. Просто не могат да откажат на половинката си, когато иска нещо, особено ако са в етап на ухажване. Все пак, в по-сериозните отношения може да се случи да забравят да правят жестове на половинката си и трябва да им се напомня.

Лъв

За тях социалният статус е много важен. Лъвовете обичат да се обграждат с важни личности за каквито и те самите се смятат. Важно е да спечелят сърцето на най-желаната жена, да бъдат успешни, красиви, да си позволяват всичко, което искат. Не се притесняват да обсипят жената до себе си с внимание и материални подаръци, които да блестят по нея.

Стрелец

Трудно печелят пари, но много лесно ги харчат. Обичат да подаряват подаръци и се радват, когато видят искрата в очите на човека, на когото са ги подарили. За Стрелците обаче е важно половинката им никога да не ги приема за даденост, както и даровете, които получава от тях.

Телец

Обичат красивото и лукса, не пестят пари и за половинката си, особено докато я ухажват. Все пак в замяна искат да бъдат уважавани и обичани. Ще направят всичко, за да ви спечелят. Дори ще запомнят кое е любимото ви цвете и ще ви го подарят.

Риби

Те са готови да направят всичко, само и само да видят усмивката на лицето на половинката си. Това включва и обсипването с подаръци и романтични жестове. Дори да имат някаква малка сума последни пари до заплата, те пак ще ги дадат за другия човек, не за себе си. Правят това обаче, само ако са истински влюбени.

Водолей

Ако получават разбиране, любов и уважение, те ще отвърнат със същото и с още куп подаръци. Даже може да ви стане неудобно от подаръците, които ще получите, толкова са щедри. Това обаче е техният начин да покажат чувствата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ППарапетман

    4 0 Отговор
    Киро овена е щедър само на обещания!

    Коментиран от #7

  • 2 оценка

    5 5 Отговор
    Да глезиш жена винаги е забавно! Жените са за това,за да бъдат глезотени. Мъжете така се забавляват.

    Коментиран от #5

  • 3 Пич

    7 1 Отговор
    Няма нищо по хубаво от това , да се радваш на живота с жената , с която се обичате. Парите са за харчене , не за да ви копаят с тях !!!
  • 4 Табаков

    1 3 Отговор
    Парите ме побутват, на моята глезла да й накупя гащинки и покривала за цоцонките й. Ще я заведа на големия пазар за дрешки. После искала да иде на прическа,грим,на маникюристка и да си бърбори с колежките си в салона за правене на красота.

    Коментиран от #6

  • 5 Идън

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "оценка":

    Що за мъже са това щом гледат на жената като средство за забавление.... Това е типът нарцис.Той е влюбен единствено в себе си и не познава любовта. При него подаръците и глезеното са за постигане на неговата цел.
  • 6 Идън

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Табаков":

    Жалък е онзи мъж, който има само пари и нищо друго. Да парадира с тях е върха на простащината. Простак и прост човек са две различни неща. Простият може да е и интелигентен. Простакът- не.

    Коментиран от #9

  • 7 мдаа

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ППарапетман":

    Умен си като парапетмен. Парите ги раздава финансовият министър.
  • 8 плевен

    2 0 Отговор
    Винаги са ме забавлявали глупостите за щедрия мъж.
    Обяснявам. В едно сплотено семейство нищо не се дели на "мое " и "твое".Освен долните гащи. В този смисъл, как мога да бъда щедър с жената, като парите са и нейни?
    А ако семейството е със съвременни разбирания, то и долните гащи трябва да са общи.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.