Отидете към основна версия

1 250 8

Бритни Спиърс се събра с бившия си - иконома с криминално досие

  • бритни спиърс-
  • бивш-
  • бивше гадже-
  • иконом-
  • криминално проявен

Папараци забелязаха двойката заедно в Малибу

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс отново излиза с бившия си приятел, иконома с криминално досие Пол Ричард Солиз. Папараци забелязаха двойката заедно в SoHo House в Малибу, съобщава TMZ.

42-годишната Бритни и бившият ѝ любовник, чиято афера уж бе станала причина за развода ѝ със съпруга ѝ Сам Асгари, се насладиха на разходка в компанията на семейството на Пол. След това двойката си тръгна заедно с една кола. Преди няколко месеца Спиърс отрече да се среща с иконома си, наричайки себе си „безнадеждна романтичка“.

По-рано Us Weekly съобщи, че Бритни и Пол прекарват времето си заедно, срещайки се 2-3 пъти седмично в дома ѝ в Санта Барбара. Спиърс би искала да прекарва повече време с приятеля си, но през останалото време той е зает с отглеждането на децата си, с които певицата вече се познава.


Връзката между най-популярната певица от 2000-те години и нейния подчинен първоначално не беше стабилна. Тази пролет влюбените се скараха жестоко в хотел Chateau Marmont, в резултат на което певицата загуби контрол, избухна в сълзи и едва не беше откарана с линейка, припомня БГНЕС.

Солиз преди е имал проблеми със закона. Според журналисти той е осъждан за няколко нарушения, включително шофиране без книжка и притежание на огнестрелно оръжие. Твърди се, че е бил нает да "чисти тоалетни, да мие подове и да събира боклук" в дома на Бритни Спиърс в Калифорния.

Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари през юни 2022 г. На сватбата присъстваха звездни гости, включително Парис Хилтън и Мадона. Миналото лято стана известно за развода им по инициатива на Асгари. Причината е, че Бритни Спиърс е изневерила на съпруга си с една от домашните помощници в дома им в Калифорния, а Асгари има видео, което потвърждава това. Освен това певицата, която според вътрешни хора е в „крехко и хиперсексуално състояние“, помолила служител да я снима гола.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.

Свързани новини