Отидете към основна версия

2 965 2

Дневен хороскоп за 30.09.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Телец

Днес е важно да включите малко състезателен елемент в нещата, с които се занимавате - хем забавно, хем полезно. Но нещата, които изискват сериозност и задълбочаване, по-добре оставете за друг ден.

Близнаци

Не сте в много добра кондиция, но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни.Не избързвайте да си правите изводи, изчакайте да разберете цялата картина.

Рак

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Лъв

Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.

Дева

Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Везни

Ще се чувствате добре, ако изключим притесненията ви дали ще ви стигнат парите за това или онова. Вложете повече творчество и се опитайте сами да направите някои от нещата, които са ви необходими. Ще видите колко по-ценен ще е резултатът за вас.

Скорпион

Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има.

Стрелец

Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…

Козирог

Хубав ден за срещи и неангажиращи разговори. Оставете сериозните неща за следващата седмица, все пак неделя е - време да се поглезите.

Водолей

Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.

Риби

Днес ще си мислите предимно как по-скоро да свършите със задълженията си и да отидете да правите нещата, които ви носят радост. Хубаво е вечерта да се отпуснете в приятна компания. Не е много желателно точно днес да решавате сериозни проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 29.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Не ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 045
    0
  • Какво да очаква всяка зодия през октомври според астролога Влад Рос

    Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила Съдбата. Именно заради това мнозина следят хороскопа си. Известният украински астролог В ...
    28.09.2024
    5 010
    1
  • Дневен хороскоп за 28.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Имате достатъчно смелост да предприемете някои важни крачки, но знайте, че нещата няма да станат лесно. Не ...
    28.09.2024
    4 457
    0
  • Дневен хороскоп за 27.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще си възвърнете практичния усет. Ежедневните неща ще ви се отдават безпроблемно. Вслушвайте се в съвети, н ...
    27.09.2024
    4 546
    0
  • Дневен хороскоп за 26.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Малко ще ви трудно да промените ритъма си днес. Идеален момент да сложите в ред нещата на работното си мяст ...
    26.09.2024
    5 752
    0