Отидете към основна версия

7 047 17

Пет въпроса, които опозицията няма да зададе

  • иван сотиров-
  • чез-
  • данс-
  • бойко борисов
Колаж: Факти.бг
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пет въпроса, които т.н. "лидери" на т.н. "опозиция" няма да зададат":

1. Стои ли премиерът зад думите си: „Като разгледах това, което премиерът на Чехия ми е изпратил, виждам руско-грузински офшорки, руски банки, български… и то от тези, които и преди, по някаква причина, са имали проблеми”?

2. Стои ли премиерът зад информацията внесена от него в секретното деловодство на Народното събрание и с фирмата зад която има такова финансиране ли иска да вкара държавата в съсобственост?

3. Така ли се опровергават обвиненията на "гадовете", че "премиерът или правителството участват в задкулисна, тъмна сделка", като правителството и премиерът открито застава зад сделката, вкарвайки държавата в съдружие с г-жа Връбкова, с което фактически стават гаранти за нея и за хората които стоят зад нея?

4. Работата на ДАНС да прави икономически анализи на офертите ли е или да изясни характера на финансирането на сделката и дали то крие рискове за националната ни сигурност?

5. Кой сериозен частен инвеститор с чисто финансиране зад гърба си безропотно ще приеме премиерът да му заяви, че иска да има пълен контрол върху частната му сделка, вместо веднага да реагира и да заведе дело зада защити конституционните си права?

Иван Сотиров, Facebook

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини