Отидете към основна версия

8 028 41

Новото нормално: Да превърнеш насила момчето си в момиче

  • химическа кастрация-
  • хормони

Действието се развива в Тексас. Джеймс, който е едва на седем години, не е проявявал интерес към женските дрехи и гримове, докато е бил в обзора на баща си

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нито една нормална майка не би желала детето ѝ да се окаже гей. Или пък транс. Всъщност, изобщо „джендър“. Въпреки, че повечето жени си мечтаят наследникът им да е момиченце, повечето мъже – момче, те не смеят да се месят в природните дадености и да определят бъдещето на отрочето си.

Съседката ми много милееше да има момиче, копнееше да плете плитки и да им връзва панделки. Въпреки това, тя отгледа две здрави момчета – без панделки, без кукуриго, без полички с плисета, без дори за секунда да допусне, че би било нормално и редно да промени пола на синовете си.

Да, обаче това се случва. Има майки, които се намесват в бъдещето на децата си - принуждават ги да носят женски дрехи, да лакират ноктите си и дори поставят екстеншъни в косите им. Вменяват им, че са момичета.

Представете си, че сте баща на едно прекрасно седемгодишно момче. Представете си, че майка му, жената, която сте обичали, иска да го кастрира химически, иска да го превърне в момиче. Представихте ли си? Представете си и друго – законът е на нейна страна.

Сбърканите мисли на една умопомрачена майка водят до това - на 7-годишно момче му престои химическа кастрация. То вероятно ще бъде превърнато в момиче против неговата воля и представа за света. То ще изпълни болните фантазии на майка си – жена, която иска да връзва панделки и не би допуснала дори природните закони да я спрат. Да, родителите в днешно време могат да плетат паяжините на съдбата, взимайки подобни решения за децата си. Могат да си играят на Бог. Законът е изцяло на тяхна страна.

Действието се развива в Тексас.

Джеймс, който е едва на седем години, не е проявявал интерес към женските дрехи и гримове, докато е бил в обзора на баща си.

Майката на Джеймс смята, че той е момче на име Луна. Баща му не е съгласен с това. Те са се развели, след като бащата на момчето не се съгласил пубертета на детето да бъде спрян химически и да започнат да му се инжектират женски хормони.

След като майката отнесла въпроса за химическа кастрация до съда в Тексас, 11 от 12 съдии гласували в нейна полза.

Бащата заснема видео на сина си. Синът му казва „Аз съм момиче“, когато детето е попитано кой му е казал това, отговорът е „Мама.“ После детето разказва как са го обличали в женски рокли и ноктите му са били лакирани, как са му слагани щипки в косата...

Майката на момчето иска да му инжектира хормони, които се използват за химическа кастрация на изнасилвачи. Съдът отсъжда пълно попечителство на майката и отрежда, че бащата трябва да посещава специални класове, за да приеме „женската същност“ на детето си.

Бащата на детето споделя: Искам да си представите, че водите интернет видеоразговор със седемгодишния ви син.. и майка му го е облякла като травестит – рокли, тежък грим, изкуствени мигли..Той има брокат в косата си. Как ще се почувствате виждайки това, което аз вярвам, че е сексуален тормоз? Това не е просто психически тормоз, това е сексуален тормоз в основата си - да си играеш със сексуалната природа на детето си, особено в тази чувствителна възраст. Всеки ден трябва да виждаш сексуалния тормоз над детето си, но трябва да запазиш спокойствие, ти трябва да бъдеш спокойният човек, защото съдът няма да постъпи честно спрямо теб. Единственият начин да си върнеш детето е да търпиш как му прилагат сексуален тормоз, точно пред очите ти и да не се противопоставяш на това.“

Майката на детето е психолог. Отзивите в медийното пространство за нейния професионализъм никак не са добри. Един от тях гласи: „Най-лошото преживяване в живота ми. Единственото, от което се интересуваше бе как момчето ми иска да бъде момиче. Не ми помогна по никакъв начин. Продължавам да търся добър специалист.“

Случаят на малкото момче се разглежда от губернатора на Тексас, който твърди, че ще направи всичко възможно да бъдат внесени поправки в закона, за да не се стига до подбни ситуации.

Новите неадектватни приумици, новото социално „пробуждане“ тръгнаха на розов парад. Извоюваха си правото да кастрират децата си като кучета, да ги обличат като кукли барби. Кой ще спаси едно 7-годишно момче от кастрацията, която на този етап изглежда неизбежна?

Законът спи, отворил широко портите си за невменяеми говорители. Това е новото нормално.

Майки на синове, бъдете спокойни, ако много искате момиче – вече сами можете да го създадете, като продукт. Трябват ви само малко екстеншъни, фиби и шноли, брокат, грим и лак за нокти. Законът ще ви позволи.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.

Свързани новини