31 Октомври, 2019 16:00 7 948 41

Новото нормално: Да превърнеш насила момчето си в момиче

  • химическа кастрация-
  • хормони

Действието се развива в Тексас. Джеймс, който е едва на седем години, не е проявявал интерес към женските дрехи и гримове, докато е бил в обзора на баща си

Новото нормално: Да превърнеш насила момчето си в момиче - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нито една нормална майка не би желала детето ѝ да се окаже гей. Или пък транс. Всъщност, изобщо „джендър“. Въпреки, че повечето жени си мечтаят наследникът им да е момиченце, повечето мъже – момче, те не смеят да се месят в природните дадености и да определят бъдещето на отрочето си.

Съседката ми много милееше да има момиче, копнееше да плете плитки и да им връзва панделки. Въпреки това, тя отгледа две здрави момчета – без панделки, без кукуриго, без полички с плисета, без дори за секунда да допусне, че би било нормално и редно да промени пола на синовете си.

Да, обаче това се случва. Има майки, които се намесват в бъдещето на децата си - принуждават ги да носят женски дрехи, да лакират ноктите си и дори поставят екстеншъни в косите им. Вменяват им, че са момичета.

Представете си, че сте баща на едно прекрасно седемгодишно момче. Представете си, че майка му, жената, която сте обичали, иска да го кастрира химически, иска да го превърне в момиче. Представихте ли си? Представете си и друго – законът е на нейна страна.

Сбърканите мисли на една умопомрачена майка водят до това - на 7-годишно момче му престои химическа кастрация. То вероятно ще бъде превърнато в момиче против неговата воля и представа за света. То ще изпълни болните фантазии на майка си – жена, която иска да връзва панделки и не би допуснала дори природните закони да я спрат. Да, родителите в днешно време могат да плетат паяжините на съдбата, взимайки подобни решения за децата си. Могат да си играят на Бог. Законът е изцяло на тяхна страна.

Действието се развива в Тексас.

Джеймс, който е едва на седем години, не е проявявал интерес към женските дрехи и гримове, докато е бил в обзора на баща си.

Майката на Джеймс смята, че той е момче на име Луна. Баща му не е съгласен с това. Те са се развели, след като бащата на момчето не се съгласил пубертета на детето да бъде спрян химически и да започнат да му се инжектират женски хормони.

След като майката отнесла въпроса за химическа кастрация до съда в Тексас, 11 от 12 съдии гласували в нейна полза.

Бащата заснема видео на сина си. Синът му казва „Аз съм момиче“, когато детето е попитано кой му е казал това, отговорът е „Мама.“ После детето разказва как са го обличали в женски рокли и ноктите му са били лакирани, как са му слагани щипки в косата...

Майката на момчето иска да му инжектира хормони, които се използват за химическа кастрация на изнасилвачи. Съдът отсъжда пълно попечителство на майката и отрежда, че бащата трябва да посещава специални класове, за да приеме „женската същност“ на детето си.

Бащата на детето споделя: Искам да си представите, че водите интернет видеоразговор със седемгодишния ви син.. и майка му го е облякла като травестит – рокли, тежък грим, изкуствени мигли..Той има брокат в косата си. Как ще се почувствате виждайки това, което аз вярвам, че е сексуален тормоз? Това не е просто психически тормоз, това е сексуален тормоз в основата си - да си играеш със сексуалната природа на детето си, особено в тази чувствителна възраст. Всеки ден трябва да виждаш сексуалния тормоз над детето си, но трябва да запазиш спокойствие, ти трябва да бъдеш спокойният човек, защото съдът няма да постъпи честно спрямо теб. Единственият начин да си върнеш детето е да търпиш как му прилагат сексуален тормоз, точно пред очите ти и да не се противопоставяш на това.“

Майката на детето е психолог. Отзивите в медийното пространство за нейния професионализъм никак не са добри. Един от тях гласи: „Най-лошото преживяване в живота ми. Единственото, от което се интересуваше бе как момчето ми иска да бъде момиче. Не ми помогна по никакъв начин. Продължавам да търся добър специалист.“

Случаят на малкото момче се разглежда от губернатора на Тексас, който твърди, че ще направи всичко възможно да бъдат внесени поправки в закона, за да не се стига до подбни ситуации.

Новите неадектватни приумици, новото социално „пробуждане“ тръгнаха на розов парад. Извоюваха си правото да кастрират децата си като кучета, да ги обличат като кукли барби. Кой ще спаси едно 7-годишно момче от кастрацията, която на този етап изглежда неизбежна?

Законът спи, отворил широко портите си за невменяеми говорители. Това е новото нормално.

Майки на синове, бъдете спокойни, ако много искате момиче – вече сами можете да го създадете, като продукт. Трябват ви само малко екстеншъни, фиби и шноли, брокат, грим и лак за нокти. Законът ще ви позволи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    8 14 Отговор
    Туй фейк ли е?

    Коментиран от #25

  • 2 Blackthorn

    70 1 Отговор
    Жената не е психолог а е психопат! Горкия човечец да бяга от тази прокълната страна и да почне нов живот някъде.
  • 3 Мдааа

    59 1 Отговор
    Малееееее. Абе тия, че са хахави е ясно на целия свят. Ама чак пък толкоз !!!!!!!
    Нямам думи !!!!!!!
    Това са новите демократични ценности.
    Жалко за момчето, дано не го направят като г-жа Плювналиев-Банова. УЖАС.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Bubbles

    44 1 Отговор
    Ето такива "хора" не заслужават да живеят!
  • 6 ДДРОнег

    40 3 Отговор
    Държави, в които това е позволено, не са нормални !!!
    Е, принципно нормални държави вече няма, още пък повече нашата мила Родина !!!
  • 7 ТЪП НАРОД

    55 1 Отговор
    Е,не...,стига бе хора..,това не е реално...,все чета новини за убийства и изнасилвания...,ама това наистина ме потресе...,и то не толкова,че майката е кукуруку,ами че съда го одобрява...,малее дано хората се надигнат там и да спасят момченцето...,
  • 8 Анти милиционер

    24 2 Отговор
    Много европейско.

    Коментиран от #22

  • 9 Анти милиционер

    39 2 Отговор
    На ви еврейско робство, бавноразвиващи седерасти! Хитлер бил лош, биел много......
  • 10 Д-р Хенри Холмс

    37 2 Отговор
    Да превърнеш насила момчето си в момиче, да го направиш травестит, това е извратено! Тази новина поредното доказателство, че САЩ е държавата на злото: Америка е ферма за психично болни изверги и всякакви извратени джендъри; такава държава трябва да бъде тотално унищожена и заличена завинаги, както Всевишният е унищожил Содом и Гомор!
  • 11 Фридман

    37 1 Отговор
    САЩ страната на неограничените гнусотии
  • 12 Айде бе !

    3 37 Отговор
    Хора , прочетете значението на думата Джендър ! После пишете глупости !

    Коментиран от #28

  • 13 газ ток

    36 3 Отговор
    Мисля че си най-адекватният вариант е бащата да тегли куршума на майката. Ще лежи 15-20 години (все пак е САЩ, не бг да се отърве с условна) ама поне ще има син а не полу никакво.
  • 14 ...

    13 18 Отговор
    Факти.бг , колко ви плащат и кои, за да облъчвате и заливате народа всеки ден, с подобна помия?
  • 15 ДЕМОНкрация!

    26 1 Отговор
    ДЕМОНкрацията създаде 10 милиона държавни и неправителствени служители, от които 90% са с тежки психически увреждания, а останалите 10% с по-леки форми. Тези хора имат власт и я използват не само за да крадат, но и за да превръщат своите извращения в законови и дори препоръчителни социални занимания. Вие знаете ли кой и защо създадe DARK NET? DARK NET е създаден от мафията с цел печалба, за да обслужва болните мозъци на богаташите. Вие нали не си въобразявате, че в DARK NET са масово някви пишлемета и безработници? В DARK NET почти всичко е платено, особено най-бруталните неща са доста скъпи!!! Кои са купувачите?? Не са хамали, нито бояджии, нито градинари. Масовите клиенти на DARK NET са държавни служители, адвокати, съдии, псевдо психолози, учители, лекари и други подобни. Това са хората, които купуват клипове с мъчения и убийства, изнасилвания на бебета, залози срещу живота на известни лица и така нататък, за да се възбуждат от тях и дори да маструбират гледайки как убиват или изнасилват някой. Докато не бъдат изтребени до девето коляно тия 1 милиона държавни и неправителствени служители, заедно с техните приятелчета и съмишленеци, дотогава ще става ПО-ЗЛЕ!!!
  • 16 Borislav Popov

    3 27 Отговор
    Само дебилни русофреници ли вярват на тези глупости? Айде нема нужда от рушки фейк нюз.

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Borislav Popov The Flash

    17 2 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ти внимавай да не те удари някоя светкавица, преди да си чул гръм, а за фейк новините не бери грижа!
  • 19 На снимката

    12 0 Отговор
    е Борката Попов на младини
  • 20 Дамммм

    20 1 Отговор
    Аз като ви казвам,че говедата вече са откачени джендите вие ми не вярвате-тотални шизита станаха тия.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Име

    2 12 Отговор

    До коментар #8 от "Анти милиционер":

    Абе, чичко. Земи си сложи очилата и прочети, че Тексас не е в Европа. Не се опитвай да го играеш манипулатор.
  • 23 Диамантената ръка

    18 0 Отговор
    Там е лесно, бащата отива до местната бакалия, взема хляб, две млека и един колт от рафта над тях и...
  • 24 Страдалеца

    9 4 Отговор
    Дано господ прости на тази жена, макар че не заслужава. Е за тези работи пише в Библията жалко че много хора се подават на Лукавия. Е идват времена когато баща не ще познае синът си, и маика дъщеря си. Боже пази нас от Лукавия. Амин
  • 25 Рошко

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "qwerty":

    Туй е пропаганда и насаждане на краварогейска ценностна система, демек и ние да вземем да го приемаме за нормално
  • 26 rusnak

    15 1 Отговор
    Това е престъпление срещу личността и дете! В нормали държави в бъдеще ще има закони против такива перверзии и съд с присъди!
  • 27 художника

    12 1 Отговор
    1. Жалко за майката, трепам я, без да се замисля. 2. Жалко за детето, Ще остане сираче с баща в затвора. 3. Жалко и за бащата, няма да види сина си порастнал.
  • 28 Айде бе !

    2 17 Отговор

    До коментар #12 от "Айде бе !":

    До тези които слагат минуси, научете английски език ! Ама то е по-лесно да се хейти ! Аман от хейтъри ! Много злобен народ се навъди ! Джендър означава пол !не е това което си мислите !Образовайте се преди да хейтвате !

    Коментиран от #31, #39

  • 29 Айде бе !

    1 14 Отговор
    Малка поправка ! Джендър означава род !

    Коментиран от #34

  • 30 ТОЧКАТА

    12 0 Отговор
    това ли било,,американската мечта,,???!!!!
  • 31 Бай хой

    10 0 Отговор

    До коментар #28 от "Айде бе !":

    Дай сега по едно обяснение и какво значат думите "циганин" и "ром". От къде произлизат и с какви корени са.
  • 32 pantata

    4 1 Отговор
    dinamit v gıza ...i pali fitila
  • 33 Димов

    12 3 Отговор
    Откак дадоха права на жените, те се качиха на главите на хората и почнаха да правят само глупости. Има си причина, жената да трябва да слуша мъжа си. Има си причина, патриархалните общества да са с по-здрави семейства. Жените са импулсивни, комплексирани, неориентирани, непостоянни, инфантилни, невротични, субективни, хормоналнообъркани, податливи, хаотични и крайно отмъстителни същества. Фатална грешка е да им се дават права и свободи, като на хората.

    Коментиран от #35

  • 34 Димов

    10 1 Отговор

    До коментар #29 от "Айде бе !":

    Всички знаем какво означава. Но също така знаем и за какво се използва. Както и какви са хората, наричани с тази дума. Не прави хората на по-глупави от теб!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ганьо

    0 5 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 33 ОТ ДИМОВ
    НЕ СЪДИ ЧРЕЗ ТВОЯТА ЖЕНА ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЖЕНИ. МОЖЕ БИ ИМАШ РОБИНЯ ВКЪЩИ!
    ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИМАТ РАВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

    Коментиран от #38

  • 38 Димов

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "ганьо":

    Ганке, научи се, веднъж завинаги, че правата не се дават, а трябва да си ги заслежиш. Татко ти може и да е пропуснал този важен за теб урок, но всеки мъж в живота ти ще ти го напомня. Стига да е мъж.
  • 39 КонТрол

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Айде бе !":

    То и свирка значи едно, обаче какво се разбира е по важно.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Townboy

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Действието се развива в Тексас. Коментарът е излишен!