Отидете към основна версия

5 737 165

Триумф за закона и антикомунизма

  • паметна плоча-
  • княжевска градина-
  • демонтаж-
  • трайчо трайков

Демонтирана бе незаконно поставена в Княжеската градина паметна плоча с бетонен постамент

Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Законът е на страната на антикомунизма и антикомунизмът е на страната на закона. Винаги е било така и така ще бъде. Тези думи най-добре могат да се добавят към новината, че вчера бе демонтирана незаконно поставена в Княжеската градина паметна плоча с бетонен постамент.

Това се случи благодарение на активната и съвестна работа на кмета на столичния район „Средец“ - Трайчо Трайков, който сам съобщи новината. А днес му се наложи и да я отстоява пред настървени… не е много ясно как да ги наречем – комунисти ли са, социалисти са от БСП-София?

Въпросните, за които вероятно петолъчката e над закона, посетиха кмета Трайков на работното му място, за да му търсят сметка за правдивото действие по премахване на въпросния паметник. Е, замисълът им не успя, защото ЗАКОНЪТ е спазен, а и моралът е на негова страна.

Важно обаче е и друго.Няма как да не се абстрахираме от чисто законовия аспект на този казус и да не обърнем внимание на историческата истина, която очевидно трябва да се повтаря непрестанно заради пропагандата на другарите с петолъчки, сърпове и чукове в главите.

На въпросната паметна плоча, на която „грее“ петолъчка пише (б.р. цитирам дословно, без пунктуационна намеса): „За студентите герои паднали в борбата срещу фашизма слава. Тук на 3 март 1943 г. бе прострелян от куршума на фашистката полиция Марин Иванов Боев студент по ветеринарна медицина“.

Неуважаеми другари от БСП-София и цялата страна, на първо място, както вероятно добре знаете, има закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Респективно – паметна плоча, на която има символ на комунизма, какъвто е петолъчката, няма място в нито едно кътче от нашата хубава страна.

Второ, в България никога не е имало фашизъм, че да има студенти герои или други герои. Преди настъпването на съветските пълчища в България на 08.05.1944 г., в страната ни е имало монархическа власт, одобрявана от мнозинството българи.

Трето, неразривно свързано с второто, такова нещо като „фашистка полиция“ не съществува в историята на България. Имало е царска полиция.

И четвърто – изключително важно, царската полиция не е стреляла и убивала невинни хора. Това е правила комунистическата милиция, изградена след 1944 г. от завършени престъпници и терористи.

Свиквайте. Времето на комунистическата пропаганда почти изтече. Напълно ще изтече, когато скоро, надявамe се, сринат ще бъде МОЧА и всеки комунистическо-съветски пропаганден тотем.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 104 гласа.

Свързани новини