Отидете към основна версия

5 198 63

След като ДБ показаха, че не са чак такива шарани, Нинова се разсърдила и ги обвинява във всички смъртни грехове

  • петър бояджиев-
  • корнелия нинова-
  • демократична българия-
  • бсп-
  • трети мандат

Бива, бива демагогия на съвременните български комунисти, маскирали се като социалисти, ама имаме една приказка - от бивол курбан не бива

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на политическия емигрант Петър Бояджиев, Facebook:

"То бива, бива демагогия на съвременните български комунисти, маскирали се като социалисти, ама имаме една приказка - от бивол курбан не бива.

Госпожата Нинова решила, че може да си прави предизборна кампания на гърба на ДБ. И след като те показаха, че не са чак такива шарани, та Нинова да ги хваща на въдицата си, тя се разсърдила и ги обвинява във всички смъртни грехове. Абе, госпожо, нали каза, че сте биз-бизе със Слави Доганов. ДБ съвсем интелигентно ти казаха: “Осигури подкрепата на ИТН и ние няма да бъдем пречка, ще направим компромис и ще дадем нашата подкрепа за правителство. Но сега да искаш да въртиш на празни обороти и да си правиш предизборна пропаганда на наш гръб, ами не става. Сега за какво да си говорим. Ние сме сериозна формация и казахме, ако опрете до нашите 34 гласа, да ще ги дадем, но в игри за евтина пропаганда не влизаме”.

А аз от мен мога само да препоръчам, ако Нинова и компания искат да са фактор, нека имат куража да станат евросоциалисти, а сега са нито риба, нито рак. Хем искат да са коалиционни партньори с лукановият комунист Румен Петков, който иска да арестува Кирил Петков, хем искат да са социалисти, ама да са и в конкуренция с агента на ДС Каракачанов като националисти. Хем пък Нинова искала да бъде българският Орбан. Ама, оправете си мисленето бе, хора. А и като видя и заместничката ѝ монтанската даскалица, някаква си Зафирова, ми става лошo".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 44 гласа.

Свързани новини