Last news in Fakti

31 Август, 2021 13:22 2 228 59

Сандов, ДБ: Не искаме да сме част от предизборната кампания на БСП

  • борислав сандов-
  • дб-
  • демократична българия-
  • бсп-
  • трети мандат

Няма повод за тази среща, отбеляза депутатът

Сандов, ДБ: Не искаме да сме част от предизборната кампания на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Няма повод за тази среща, предвид, че БСП не пожела предварителни разговори, не могат да осигурят мнозинство. Това коментира Борислав Сандов от ПГ на "Демократична България", цитиран от БНТ. По думите му БСП си правят предизборна кампания.

"Не искаме да сме част от тази кампания", допълни Борислав Сандов.

Припомняме, че "Демократична България" отказа да отиде на срещата с БСП, която трябваше да се проведе днес от 10.00 часа в Народното събрание. Минути след провала на срещата лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира, че "неявяването на "Демократична България" означава, че те не искат да има редовен кабинет и "искат да отидем на избори".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    13 67 Отговор
    добро решение !
  • 2 И ние

    65 9 Отговор
    не ви искаме подлите и задкулисни мутри, с ежедневните си лъжи и манипулации, ама като кърлежи сте се впили! Нещастници!
  • 3 Тошо

    67 6 Отговор
    ДеБилни балалйки на какво разчитате бе лакомници за власт?!

    Коментиран от #15

  • 4 Няма смисъл

    63 5 Отговор
    Нямало мнозинство :)). Е вие не сте ли част от мнозинството или сте само черешката на тортата? Ама като вземете мандата да не сте посмели да каните БСП. То няма смисъл на разговори, нали така?

    Коментиран от #44

  • 5 ТаУмВзе

    56 2 Отговор
    Когато не си част от разрешението, си част от Проблема!
  • 6 3535

    72 3 Отговор
    Стига сте си измисляли оправдания! Нищо градивно и конструктивно не сте създали, на срещи не отивате, после започвате 1 по 1 да се обяснявате по медиите. Никакво достойнство нямате и мъжко поведение.
  • 7 Правилно

    52 4 Отговор
    Правилно, Христо Иванов щял да се яви само в офиса на Слави и то по дрес код ПРАШКИ!!!!
  • 8 Gen Gurko

    47 4 Отговор
    Зелен соросоиден талибан.
  • 9 3.14К

    53 5 Отговор
    Тия от Да ама Не от началото на протеста до сега, са непрекъснато в кампания и само това го интересува. Тази партия са толкова подли и вредни, колкото Герб и ДПС. Обръчите на Прокопиев, са преди тези на Пеевски. А зелените рекетьори имат най-малко думата.
  • 10 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    11 36 Отговор
    Абе това българсите политици няма ли да се научите да говорите само от свое име и да коментирате само своите действия и партия. Седнала Нинова да обяснява "какво искали" ДБ. Откъде пък знае какво искат ДБ, да не им е "светила" на сбирките.

    С тези изказвания Нинова само потвърждава, че партиите са в предизборна кампания и няма да има правитество, а се отива на избори.

    Народа ще получи каквото произвежда и заслужава, а не какво му обещават популисти като Нинова, Манолова, Борисов. Да може за няколко месеца да направят минималната пенсия 500 лева или 700 лева. Може за няколко месеца да дават и 3000 лева минимални заплати на медиците. Но догодина 2022 или най късно 2023 г. ще се повтори България 1996-97 г. или Гърция 2010 г.. Държава, която не ПРОИЗВЕЖДА, а само харчи спестявания и вима заеми бързо КАТАСТРОФИРА.

    Коментиран от #47

  • 11 ПЕНКО

    3 25 Отговор
    ПОДКРЕПИХТЕ ЛИ "ИЗРАСТЪКА " НА БКП-БСП / АГЕНТ НА КГБ-ФСБ / МЯУАЙЯ / УФСЪТА СТРЪВНИЦА / В СОФИЯ -СЛЕД ДОГОВОРКИ ?????
  • 12 сара

    28 4 Отговор
    Паляци - с отказа си са активни участници в предизборната кампания на БСП.
  • 13 SH BG

    33 3 Отговор
    Психодесните пак протекоха в канала... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))

    Коментиран от #22

  • 14 умната

    17 1 Отговор
    Те нали предаваха една среща на живо..Да гласуват бюджета и да разтурят цирка..някой да си спомня нещо от предния 4 годишен парламент освен космонавта марешки?
    Сега видяха 5 човека опозиция и всичко спря..демек всички са опозиция..сега като се води уж кампания да казват всичките как си представят управлението на страната предварително и народа да им гласува
  • 15 эжж%%&;:"%^^;

    24 11 Отговор

    До коментар #3 от "Тошо":

    Лакомници за власт бяха ИТН и цяла България видя как ламтяха за цялата власт!!!
  • 16 Българка

    34 5 Отговор
    Всички ли в ДБ са полудели? С отказа за разговор с БСП и заедност за реформи ДБ провалят собствената си предизборна кампания

    Коментиран от #18

  • 17 big

    31 4 Отговор
    Тук не става дума за това, а за България и премахване на модела Бойко Борисов! Явно бившите партньори на ГЕРБ си останаха скрити такива. Поне по приказките на Нинова досега, става дума за експертно правителство на основата на служебното без никакви партийни кандидатури. В случай, че няма промяна в тяхната позиция, излиза, че ДБ съвсем целенасочено разрушават възможността за съставяне на правителство и връщането на ГЕРБ!

    Коментиран от #19

  • 18 €$£

    6 21 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Нищо не провалят ДБ, а ИТН провали всичко. Нали Славуца каза, че няма да подкрепят БСП. За къв чеп тогава ДБ да ходят на тези преговори, да си чешат езиците ли или БСП да си прави предизборната кампания. БСП, ИБНИ и ДБ не правят мнозинство без ИТН.

    Коментиран от #29, #48, #59

  • 19 факт

    14 9 Отговор

    До коментар #17 от "big":

    ИТН разрушават възможността за съставяне на правителство и връщането на ГЕРБ! Те първи отказаха да подкрепят БСП. Не слуша ли изявлението на Слави Трифонов.

    Коментиран от #25, #35, #49

  • 20 Мдаа

    19 3 Отговор
    Не напразно народът им вика на тия от ДБ пиираси.

    Коментиран от #26

  • 21 Стрелцов®

    13 1 Отговор
    Много рев, много плач-крокодилски сълзи за власт.
  • 22 фууй

    17 7 Отговор

    До коментар #13 от "SH BG":

    ИТН изтекоха в канала със своя инат и жаждата си за еднолична власт. ИТН провалиха всичко.

    Коментиран от #50

  • 23 Неутрален

    20 4 Отговор
    Добре, отказахте разговори с БСП. ОК, ваша воля. Само че, както изглежда, следващият парламент ще е копие на този с малки разлики в процентите (без ИТН, те се сгромолясват). Пак няма да имате мнозинство с ИТН и ИБ. И, волю неволю, ще трябва да търсите подкрепа от БСП, герп или дпс. И как ще реагирате, ако тогава червената кака с основание ви покаже комбинация от пръсти с преобладаващ среден?
  • 24 ДБ не се

    14 6 Отговор
    оправдавайте!Лошо ли е да подкрепите БСП,ако предложат служебното правителство за редовно? Народът харесва служ.правителство.Нещо много сте съмнителни- правите услуга на Борисов.Или сте в таен брак с ГЕРБ

    Коментиран от #31

  • 25 Ние

    21 2 Отговор

    До коментар #19 от "факт":

    хората виждаме ежедневните ви лъжи от дб! Не сте не видими!

    Коментиран от #28

  • 26 хгтнпфжгхх

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "Мдаа":

    Кой народ? Ти ли мислиш, че си "народа"? Можеш да говориш само от свое име какво мислиш. Иди се прегледай, имаш раздвоение на личността и си въобразяваш, че си народа. Или тролиш за мангизи тук. Марш при шефа ти за хонорара за тролене.
  • 27 Умната

    3 4 Отговор
    ако ще се правят политически офанзиви
    трябва солидно мнозинство и най вече народа да е убеден че е правилно..в момента герб са окупирали 20 процента българи дпс и те..програмно правителство е опция но ще трябва да участват всички партии и ще стане бой за парите много голям гарантирано
    така както е конституиран парламента в момента само вреди..не мога да си представя че там може да се извършва законодателна дейност някаква..след 2 месеца е много вероятно да е пак същото положението
    така че Корнелия да не драматизира тепърва ще имат много време да си говорят
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Българка

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "€$£":

    Това не пречи да водят разговори и стигнат до единни предложения за бюджета, промените в закона за НСО, закриване преторианската гвардия на Гешев, преоритетите за управление на кризите
  • 30 Брях

    13 2 Отговор

    До коментар #28 от "хахаха":

    "умно" като дб електорат! Като има някой да плаща за истина, ти що си отишъл да лъжеш за дребни от прокопиев бре? Или ще кажеш, че лъжата ти е спорт! 😃 Смешници! Кой убеждаваш? Нима хората не виждат 90% платена простотия на дб! Или всички са глупави като електората на дб и ще ги излъжете с детските си простотии!

    Коментиран от #32

  • 31 храстко

    4 12 Отговор

    До коментар #24 от "ДБ не се":

    Не е лошо да подкрепят БСП, но е безмислено, след като Слави каза в петък в интервюто си пред Бойко Василев, че те от ИТН няма да подкрепят БСП и отиваме на нови избори. Какъв е смисъла тогава от тези представления на БСП? По-разумно беше БСП да ги свикат всички, с които смятат да правят коалиция и да водят преговори като партньори без камери и после да не изнасят като клюкари кой какво бил казал.

    Коментиран от #46, #52

  • 32 Брях

    5 9 Отговор

    До коментар #30 от "Брях":

    Ти що си отишъл да лъжеш за дребни от чалгаря бре? Или ще кажеш, че лъжата ти е спорт! 😂🤣😅Смешници! Кой убеждаваш? Нима хората не виждат 90% платена простотия на ИТН! Или всички са глупави като електората на ИТН и ще ги излъжете с детските си простотии!

    Коментиран от #36

  • 33 Пантагрюел

    12 2 Отговор
    Наслушахме се на това какво не искате да сте и се нагледахме на това какво сте в действителност!
  • 34 Врачка

    15 2 Отговор
    Никой не ви иска,психодесни подлоги на Прокопов и Козяк.Змиярник сте,антибългарска секта.

    Коментиран от #41

  • 35 big

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "факт":

    Да слушах го, но съм ги слушал повече от една година и стигнах до извода, че при тях е като в армията: всяка заповед е предпоследна! С други думи те имат някакво развитие в политическото мислене, въпреки, че често се държат като деца в детската градина. Между другото те са другата дружка на ГЕРБ.
  • 36 Типично

    12 2 Отговор

    До коментар #32 от "Брях":

    за платен драскач на ДБ! Като му е празно между-ушието и няма какво да роди освен лъжа и помия, започва да повтаря като папагал! ДБ електорат!

    Коментиран от #39

  • 37 ГруЮ

    14 1 Отговор
    Всички тези партийки се държат инфантилно като деца на квартална площадка. Никакъв опит за държавническо мислене. Приоритет на дребнавите егоистични интереси, пред тези на народа. Ако си мислят от ДБ и ИТН, че народа не вижда за какво става дума-ще го разберат на следващите избори. Аз със сигурност няма да дам гласа си отново за ДБ.

    Коментиран от #40

  • 38 план

    7 4 Отговор
    Засега положението със служебното правителство е задоволителна тепърва да ги сменят със слаба коалиция е безсмислено..само още хаос по главите на хората..имайте милост и измислете как да изкараме следващите 2 години без герб моля
  • 39 Типично

    4 6 Отговор

    До коментар #36 от "Типично":

    за платен драскач на ИТН! Като му е празно между-ушието и няма какво да роди освен лъжа и помия, започва да повтаря като папагал! ИТН електорат!

    Коментиран от #42

  • 40 така е

    7 8 Отговор

    До коментар #37 от "ГруЮ":

    Ами той електората на ДБ се е увеличил значително, а този на ИТН е спаднал значително, последните проучвания го показаха. За какво иначе Славуца се подложи на запис-интервю с Бойко Василев, за да си прави PR и да спасява срутилия му се стремглаво вот.

    Коментиран от #43, #54

  • 41 Врачка

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "Врачка":

    Никой не ви иска, подлоги на Чалгаря и гаджалите. Змиярник сте, антибългарска секта.
  • 42 Платените

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "Типично":

    драскачи на дб, спонсорирани от прокопиев, поради бедното си интелектуално развитие, започнаха и да крадат и да преписват! Няма грижи! За мен е удоволствие, да ви пиша истини, а вие да повтаряте като папагали, за да виждат всички! 😃 Нека всички да видят подлостта на дб! Лъжите, а вече и кражба! ДБ вече не се различава от герб! Нито по лъжи, нито по кражби, нито по интелект! Това е електората на ДБ!
  • 43 Едно

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "така е":

    птиченце, каза едни истини, и се видяха едни реалности!😂 А като гледаме целодневните лъжи на дб и мисирки по медиите, та чак и прокопиев хвърли и бивол на боклука, мирише на вабанк! Явно истината за резултата на дб е трагична! 😂
  • 44 Да се разберем

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Няма смисъл":

    По мъжки.Явно са от обратната страна и Тиквун,иСлавуца,и Христина.Поне те да се бяха договорили Кой да води бащина дружина
  • 45 Ало Атанасов

    10 1 Отговор
    Не искате ГЕРБ,не искате ДПС,не искате ИТН,не искате сега БСП......
    ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ИСКАТЕ ВЛАСТ И ПАРИ.
    Вече и децата знаят.
    поговорка:
    ,,на прост човек власт на се дава,,

    Коментиран от #55

  • 46 Дръфчо

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "храстко":

    Точно когато са без камери,скришом,после някои се държат като махленски клюкарки.Вижда се ясно кои са.
  • 47 Не искат

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Не знам какво ДБ иска то ясно, че никой не знае. Но знам какво не искат и то е правителство, ако те не са мандатоносител!! Добре ама и другите ако кажат така??? Успех на ДБ със спечелването на 121 гласа!
  • 48 Интервю

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "€$£":

    Напротив напротив я пак пусни интервюто на Слави. Той каза ДБ вече казаха че няма да подкрепят правителство с мандат на БСП. Ние няма как да подкрепим такова правителство щото ще разчита тогава на ДПС. Та не си подавайте топката със Слави. И ИТН и ДБ не искат правителство и само гледат как да се измъкнст от тази ситуация.
  • 49 Алиби

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "факт":

    Напротив в петък сутринта Христо Иванов каза ние няма да подкрепим правителство с мандат на БСП. Петък вечерта Слави каза дори да бяхме го подкрепили то ДБ не подкрепят и няма смисъл. Вие просто дадохте алиби на Слави. Честито.
  • 50 Логика

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "фууй":

    ДБ са същите едно към едно. На практика Христо каза, ако мандата беше в нас тогава БСП са супер, но сега са комунисти. Голяма логика.
  • 51 верно ама

    6 1 Отговор
    Да де , ама ви приклещиха и сега ни напред , ни назад . На къде и да мръднете все ви е вътрешно. Евалата на Нинова . Въпросът , да ти напомня психодесни , е за кризИ , кризИ , в държавата , така , че добрият вариант беше да се отзовете и ако въобще го можете , поне прилично да се представите.

    Коментиран от #57

  • 52 Една игра

    8 1 Отговор

    До коментар #31 от "храстко":

    Я пак виж интервюто? Слави каза те ДБ не подкрепят тогава няма смисъл. Та кое е първо яйцето или кокошката. Просто си подавате топката засрамете се!
  • 53 Къде

    7 2 Отговор
    избяга бре дб мишок! Хайде! Играта е забавна да ти пиша истини за подлостта на дб, за лъжите им! Хайде повтаряй да гледат хората! Колкото повече, толкова по добре! Да се знае, че ДБ е най вредната партия, искаща да излъже по глупавите избиратели, за да окупира държавата! Да замени герб и да краде от обществени поръчки и Европейски фондове! Да продължи 30 годишният модел на ограбване на България! Това е ДБ!
  • 54 Късно е

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "така е":

    И какво. Христо като вземе мандата какво ще прави, ще отиде при предателите ИТН или Комунистите от БСП. Или тогава пак ще станат БСП и ИТН умни и красиви. Не прави това което не искаш да ти направят! Късно е Христо и всичко се връща!
  • 55 Смяях

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "Ало Атанасов":

    Искат ДАЙТЕ ШАНС ЗА ОРЕШАРСКИ😄. Тя не била от БСП. Също може и с цветан Цветанов да се коалират и той не е ГЕРБ! Ама преди това Христо щял да се отбие в офиса на Слави да го пита дали може😄.
  • 56 пешо

    10 2 Отговор
    " Не искаме да сме част от предизборната кампания на БСП"

    късно е, чадо. вече сте.
  • 57 Светлина

    2 7 Отговор

    До коментар #51 от "верно ама":

    Кое й е точно евала то на Нинова? Че си спасява четирибуквието чрез Райчев , гуруто на смешниците от ИТН?
  • 58 абе

    1 1 Отговор
    какви сте?!Локум за кокоши трънза Вас....
  • 59 Ви 487

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "€$£":

    Да повтаряйте си тая мантра! Е с кои щеше да е това оравителство от 131 депутати освен с БСП?
    Надуха ви балона и пак ще сте с 3,5 % както бяхте преди акцията съгласувана с ДПС на Росенец. Дири ицко дава назад, пе ИТН не били хора на Доган. А модела на управление бил такъв.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове