Отидете към основна версия

35 764 124

Доказателство, че Русия не воюва с Украйна е съществуването на самата Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • крим

Васил Сивов, фейсбук:

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Странни хора са украинците: Молят се на Бандера, работят на евреите, умират за американците, а обвиняват за всичко Русия.

На срещата на страните от G-7 говорителят на Евронюз съобщава: „Лидерите на страните от Запад изискват от Русия незабавно да се намеси в Югоизточна Украйна и да помогне на Киев да възстанови контрола в този район. В противен случай САЩ и ЕС са готови да приложат към Русия поредния пакет от санкции за намеса във вътрешните работи на Украйна. „Украинското правителство заяви, че счита Крим за исконно украинска територия, тъй като дедите им са проливали кръвта си за нея. Единственото, което забрави да уточни, че повечето от дедите на членовете на това правителство са проливали кръвта си в състава на наказателните части на SS „Галичина“ и „Нахтигал“.

Модното в Украйна сравнение на Путин с Хитлер внесе смут в редовете на бандеровци и укронацисти. Ако е така, тогава „Путлер“ е освободител и те трябва да съдействат на руската армия. И ако това не е когнитивен дисонанс… „Самопровъзгласилото се правителство на Крим е нелегитимно“, заяви самопровъзгласилото се правителство на Украйна.

Политическа рокада в Украйна: Властта превзе добре организираната престъпност. Недобре организираната премина в опозиция. Защо руският газ, постъпващ през територията на Украйна се счита за ненадежден, а от територията на Словакия – не? Защото преминавайки през територията на Словакия успява да се напълни с европейски ценности.

Жител на Одеса: „Не проумявам войната с Русия. Загубихме Крим, губим Донбас и Луганск, губим танкове, самолети, жива сила. А руска войска не се е появила на бойното поле.“

Политически сюжети на украинската телевизия: Янукович беше агент на Путин и искаше да погуби Украйна, но беше свален от агенти на Путин от „Десния сектор“, жеаещи да погубят Украйна, тогава на власт дойдоха агенти на Путин – престъпни олигарси и продажни чиновници, желаещи да погубят Украйна, против тях въстанаха агенти на Путин от Изток, желаещи да погубят Украйна, но им попречиха агентите на Путин Юлия Тимошенко, а след нея Зеленски, желаещи да погубят Украйна.

Когато научи от украинските средства за масова информация количеството терористи в Източна Украйна, Ал Каида изпадна в изумление и засрамена реши да се саморазпусне.

Украински гражданин: „За какъв дявол ни е този Европейски съюз? Аз съм безработен, жена ми в Полша мие тоалетни, синът ми се омъжи за немец, дъщеря ми е проститутка в Унгария. И за всичко са виновни москалите. Викаха „Не влизайте в ЕС, не влизайте в ЕС“. Знаеха гадините, че ще им правим напук“.

В Западна Украйна е разработено ново сеизмично оръжие „Кой не скача е москал!“ При изпробването му потъна полуостров Крим.

Шолц звъни на Байдън:

-Имам две новини – добра и лоша.

– Казвай добрата!

– Крим се връща на Украйна.

– Йес, ъф корс, а каква е лошата?

– Украйна влиза в Руската федерация.

– Мамка му, а какво става с Майдана?

– Майдана чакай във Вашингтон и готви Аляска, че вече са тръгнали.

– Защо не отвоювате Крим, а само крещите?

– Защото там има руски войски.

– Но нали говорите, че и в Донбас има руски войски и воювате с тях.

– Е, за това само говорим, а в Крим действително има.

Заявление на руските власти: „Въоръжените лица в Крим не са руски военни, а публични изпълнители, дошли да напомнят на Украйна за неизплатените ѝ дългове към Русия.“

САЩ – мозък на НАТО. Германия – сърце на НАТО. Украйна – член на НАТО.

Единственото и неоспоримо доказателство, че Русия не воюва с Украйна е съществуването на самата Украйна.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 371 гласа.

Свързани новини