Отидете към основна версия

16 721 190

Путин е военен престъпник

  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • военен престъпник

В неговата психически болна глава в момента се съревновават бясно два възможни краха

Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Скоро ще започнат съдебните битки за признаване на някои от големите руски компании (или въобще на Русия) във фалит. Русия е отрязана от световните финансови пазари. Това, че Путин е заповядал да плащат вместо в долари и евро в рубли изобщо не решава проблема. Това е все едно да се влива някаква оцветена в червено течност в организма при преливане на кръв.

Путин ще причини огромни щети и човешки жертви не само в Украйна, но и в Русия. Той наложи безпрецедентна диктаторска цензура. Той ще иска жестоки съдебни процеси и тежки присъди за всеки дори минимален опозиционер, за всяко, дори мъничко несъгласие. Путин е военен престъпник. Ето защо, както постоянно правя извода, Путин и Украйна се надбягват във времето. Единствената съмнителна легитимност на Путин пред неизбежно предстоящото да страда просто безпрецедентно руското общество, е да съкруши и разруши Украйна.

В неговата психически болна глава в момента се съревновават бясно два възможни краха:

-- финнасово-икономическият крах на Русия;

-- военно-политическият крах на Украйна.

Путин беснее и настоява пред военните – разрушавайте, убивайте, обстрелвайте, унищожавайте, превземайте, блокирайте, аз искам Украйна смазана и смачкана, разбита и разнебитена, да пълзи и да моли за мир!

Поставете оценка:
Оценка 3 от 193 гласа.

Свързани новини