Отидете към основна версия

15 746 181

Сега трябва на всички да е ясно защо ПП е такъв голям проблем за Радевци, Борисовци, възрожденци

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • емил соколов-
  • продължаваме промяната-
  • борисов-
  • радев

Изборът пред гражданите е ясен. От едната страна са Радев и Борисов, а от другата Кирил Петков и Асен Василев

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Емил Соколов, историк и политически анализатор:

"Сега трябва на всички да е ясно защо "Продължаваме промяната" е такъв голям проблем за Радевци, Борисовци, възрожденци и тн.

България няма да клекне пред Русия за газа.

България няма да бъде ничий васален придатък.

България ще помогне на Украйна с военна помощ.

Тези три неща, казани в една пресконференция, са нещо, което никоя управляваща партия не си е позволявала да казва през последните години. Не си е позволявала да го казва, защото досега ни управляваха силно зависими от Русия хора. Управляваха хора, които говориха само това, което им се позволяваше.

Е, сега нещата са по-различни. Сега имаме хора и партия, които искат всичко това да се промени. Наистина го искат, а не просто го казват. Колкото и да е трудно за вярване, тези хора са почтени. В България има и такива хора, които казват нещо и го правят.

Изборът пред гражданите е ясен. От едната страна са Радев и Борисов, а от другата Кирил Петков и Асен Василев. Едните ни правят жертва на собствените си зависимости и ни тласкат към Русия, а другите, макар и по-млади и неопитни, правят всичко възможно България да е нормална държава.

Изборът е между още от същото и Промяна. Всеки от нас ще трябва да реши към кой отбор принадлежи, защото залогът е България. Или си я връщаме, или губим себе си и нея".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 316 гласа.

Свързани новини