Отидете към основна версия

2 525 95

Ще му таковат ли таковата на таковата?

  • александър йорданов-
  • съветска армия-
  • паметник

Будните граждани чакат този им як акт. Но странно. От правителството ни гък, ни мък по въпроса за таковането на таковата нещо

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

НЕУДОБНИ ДУМИ: ЩЕ МУ ТАКОВАТ ЛИ ТАКОВАТА НА ТАКОВАТА?

Това е въпросът, който мнозина си задават. Задавам го и аз: ще му таковат ли таковата на Паметника на Съветската армия. Ще го таковат ли яката, примерно на чакъл или ще го таковат нежновато, като за музей.

Това коментира във "Фейсбук" евродепутатът Александър Йорданов.

Добре помня, че днешните управляващи и особено тези от "Демократична България" преди да яхнат властта бяха обещали, че ще му таковат таковата на таковата, наречен и от тях МОЧА. И ето, дойде времето да си удържат на думата. Будните граждани чакат този им як акт. Но странно. От правителството ни гък, ни мък по въпроса за таковането на таковата нещо.

Затова и с този пост задавам въпрос на премиера наш, на лидерите на уйдурмата наречена "промяна": можете или не можете да го таковате тоя струпеняк? За гей-паради видях, че ви бива. Покажете, че ви бива и в таковането на таковата нещо в центъра на хубавата ни столица. Направете го и сами ще се убедите, че голям парад ще падне след това. По-голям от любимия ви дори. А и сте обещали, нали? Или не ви става, таковата? Не сте решителни, демек. Да не би пък нещо родово-фамилно да ви прави импотентни? Я се стегнете и му таковайте таковата на таковата.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 47 гласа.

Свързани новини