Отидете към основна версия

1 146 25

Гамизов: Каквото и да приказват ПП-ДБ сега, след изборите ще се опитат да си полегнат с Пеевски

  • стефан гамизов-
  • пп-дб-
  • избори-
  • делян пеевски

В неделя от вас се изисква само едно действие - -#бойкот!! Тези маскари трябва без изключение да НЕ получат легитимност от вас!!

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нали знаете, че каквото и да приказват ПП-ДБ сега, след изборите ще се опитат да си полегнат с Пеевски, който пък държи за заложник Борисов?
Цялата разправия е само за кой и какво ще вземе от плячката при подновяване на крадливо-корупционната любовна афера в бардака собственост на Русия с името “България”.
Защо отделям това внимание на ПП-ДБ?
Защото са лъжци, мошеници и безотговорни нагли келеши, които са причина и основание за отчаяние и отвращение от политиката, което пък доведе до трагедията Пеевски не само да оцелее изпран и погълнал държавата вземайки в робство Борисов, а да сме на една крачка от осъществяване на мокрите сънища на руската диктатура да видят своите зли български русороби издигащи Радев отново в еднолична власт.
Никога не забравяйте, че след Освобождението през 1878 сме били независими едва по-малко от 40 години от 1908 до 1944 година.
Над 100 години в периодите до 1908 и след 1944 година досега #България е зависима и тероризирана от Русия.
Войната на злата руска империя в Украйна е рядък шанс за провъзгласяване с действия на истинската ни независимост, като се отървем окончателно от руснаците и комунистите, както и приятелите им ислямистите.
Колкото и да ви е неприятно, че трябва нещо да вършите, а не някой да ви го поднесе на тепсия, ще трябва да осъзнаете, че е недопустимо да подкрепяте сегашната зависима от руснаци, комунисти, ислямисти и други престъпни социопати власт и политическа система,
В неделя от вас се изисква само едно действие - -#бойкот!!
Тези маскари трябва без изключение да НЕ получат легитимност от вас!!
Така или иначе нищо не зависи от вас вече, което ще рече сте длъжни да не участвате в акта на вашето убийство с лишаване от бъдеще и терор с корупция придружена с тъпата и крадене!!

Коментарът на автора е публикуван на неговата Фейсбук страница

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 21 гласа.

Свързани новини