Отидете към основна версия

5 776 13

Бербатов в Галатасарай?

  • бербатов-
  • трансфер-
  • галатасарай-
  • фъргюсън
©ЕРА/БГНЕС

Галатасарай подготвят трансфер на играч от Висшата лига и според английските и турските медии, това е звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Турски журналисти цитираха боса на Галатасарай Юнал Айсал да казва, че истанбулският тим се опитва да привлече "вълнуващ футболист от Висшата лига", който да дойде в Турция през януарския трансферен прозорец.

От "Eatsleepsport.com", също като турските си колеги, мислят, че става дума за българина, а ето ги и самите думи на Айсал: "В момента нито един футболист в отбора ни не ме вълнува. Но ние работим по привличането на такъв играч. Не мога да ви кажа името, но ще спомена, че играе във Висшата лига, има бяла кожа, висок и красив е".

Берба вкара първия си гол за сезона във вторник при успеха с 3:0 над Олдършот и засега има едва един старт във Висшата лига. Бившият нападател на Тотнъм има осем месеца до края на договора си с Юнайтед, съобщава БГНЕС. Сър Алекс Фъргюсън от доста време не го включва в групата за важните мачове, както стана и за финала на Шампионската лига през миналия сезон. Бербатов дойде в Юнайтед през 2008 година за 31 милиона паунда, но вероятно ще струва по-малко от една трета от тази сума в момента.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Шефът на Галатасарай призна за Бербатов

    Красивият и висок нападател, който Галатасарай иска да привлече наистина е българина от Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, призна босът на турския ...
    02.11.2011
    966
    0
  • Сър Алекс: Бербатов беше фантастичен

    Димитър Бербатов се разписа с първо попадение от повече от половин година при победата на Манчестър Юнайтед при гостуването на четвъртодивизионния ...
    26.10.2011
    4 662
    1