Отидете към основна версия

2 155 9

Благой Георгиев пред завръщане в efbet Лига

  • благой георгиев-
  • футбол

Имал предложения от отбор в елита

Бившият национал Благой Георгиев разкри, че смята да се завърне на терена. 37-годишният атакуващ халф има оферта освен от българския елит, а и от Русия. Засега Благо не е решил къде ще възобнови кариерата си, но е решен да го направи, съобщава sportal.bg. За последно той игра в руския Оренбург през 2017 година.

"На никой професионален спортист не му е лесно да каже "стоп". Освен това, когато гледам какво е положението, си казвам, че имам още какво да дам на футбола. Имам три оферти и до две-три седмици ще получа яснота около бъдещето. Смятам да се завърна на терена и това не е шега. Едната оферта е от българския елит, но засега не искам да споменавам името на отбора. Другите две предложения са от Русия", каза Георгиев.

Той сподели и очакванията си за мача на националния ни отбор с Англия. В отбора на Англия са някои от най-добрите футболисти в света, но пък защо да не ги бием веднъж и ние. Всичко става. Кой очакваше, че през 1994 година ще стигнем до медалите. Приятел съм с Краси Балъков, знам колко му е трудно. Трябва да имаш и кадри, с които да работиш, не става само с желание. Проблемът са ни кадрите. Всички говорят, че трябва да се работи в школите, че трябва да се започне от детско-юношеския футбол, но никой нищо не прави година след година, затова сме на това дередже. Така или иначе аз обичам изключително много националния отбор и съм му голям фен, пожелавам успех!

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини