Отидете към основна версия

6 200 6

Заради мъка по лекарка Императора се върна към алкохола

  • адриано-
  • виктория морейра-
  • футбол-
  • императора

Оказа се, че някогашният бразилски национал е зарязан от досегашната си приятелка

Бившата футболна звезда Адриано явно отново е пръв приятел с алкохола. Преди няколко дни в интернет се завъртя видео, на което се вижда, че Императора е мъртво пиян. Оказа се, че някогашният бразилски национал е зарязан от досегашната си приятелка - красивата студентка по медицина Виктория Морейра.

Адриано и Виктория се запознаха преди началото на пандемията от коронавирус и изкараха няколко бурни месеца заедно. Преди да се срещнат той страдаше от сериозна депресия, която обаче бързо бе излекувана от 22-годишната блондинка. Допреди няколко седмици бившият играч на Интер публикуваше ежедневно снимки в “Инстаграм” в компанията на Морейра, определяйки я като най-голямата си любов. Сега обаче двамата вече не са заедно, като са изтрили всички общи фотоси в социалната мрежа, а самият Адриано вече се е завърнал към любимите си навици – купоните с приятели. Според някои издания в Бразилия, именно раздялата с Морейра е подтикнала Императора отново да посегне към чашката. В краткият клип, който стана хит през последните дни, Адриано не може да си стои на краката и е придържан от свой приятел. Състоянието му обаче не му пречи да се заяжда със случайните минувачи във видеото.

Както е известно, именно влечението на разполагащия с огромен потенциал футболист към купоните, пиенето и красивите жени му попречи да изгради велика кариера в "Интер" и заради това той бе натирен да си ходи далеч от Милано. В последните си години на терена, между 2011 и 2016 той се подвизаваше в няколко тима в родната Бразилия, но взе участие едва в десетина мача за цели пет сезона. Последният му отбор бе американския Маями Юнайтед.
 

Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.

Свързани новини