Last news in Fakti

17 Юли, 2020 11:37 6 194 6

Заради мъка по лекарка Императора се върна към алкохола

  • адриано-
  • виктория морейра-
  • футбол-
  • императора

Оказа се, че някогашният бразилски национал е зарязан от досегашната си приятелка

Заради мъка по лекарка Императора се върна към алкохола - 1

Бившата футболна звезда Адриано явно отново е пръв приятел с алкохола. Преди няколко дни в интернет се завъртя видео, на което се вижда, че Императора е мъртво пиян. Оказа се, че някогашният бразилски национал е зарязан от досегашната си приятелка - красивата студентка по медицина Виктория Морейра.

Адриано и Виктория се запознаха преди началото на пандемията от коронавирус и изкараха няколко бурни месеца заедно. Преди да се срещнат той страдаше от сериозна депресия, която обаче бързо бе излекувана от 22-годишната блондинка. Допреди няколко седмици бившият играч на Интер публикуваше ежедневно снимки в “Инстаграм” в компанията на Морейра, определяйки я като най-голямата си любов. Сега обаче двамата вече не са заедно, като са изтрили всички общи фотоси в социалната мрежа, а самият Адриано вече се е завърнал към любимите си навици – купоните с приятели. Според някои издания в Бразилия, именно раздялата с Морейра е подтикнала Императора отново да посегне към чашката. В краткият клип, който стана хит през последните дни, Адриано не може да си стои на краката и е придържан от свой приятел. Състоянието му обаче не му пречи да се заяжда със случайните минувачи във видеото.

Заради мъка по лекарка Императора се върна към алкохола

Както е известно, именно влечението на разполагащия с огромен потенциал футболист към купоните, пиенето и красивите жени му попречи да изгради велика кариера в "Интер" и заради това той бе натирен да си ходи далеч от Милано. В последните си години на терена, между 2011 и 2016 той се подвизаваше в няколко тима в родната Бразилия, но взе участие едва в десетина мача за цели пет сезона. Последният му отбор бе американския Маями Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    6 0 Отговор
    Така е - от докторицата му изгоре главицата!!! Хахаха!!! ;)))
  • 2 100 процента

    0 0 Отговор
    Някой му е завидил...!
  • 3 Пиши

    0 0 Отговор
    И коментирай...хахаха...!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 То това

    0 0 Отговор
    ППИИЧКА глава затрива
  • 6 скуеър гардън

    0 0 Отговор
    Да купува къща в Барцелонаа е е готов ! Ако не вярва , да пита българската ТИКВа !