Отидете към основна версия

2 515 10

Треньорът на Лудогорец: Ако играем като днес, то и с Ботев (Враца) ще имаме проблеми

  • суперкупа на българия-
  • локомотив (пловдив)-
  • лудогорец-
  • 1:0-
  • павел върба

Павел Върба не бе никак доволен след загубата на Лудогорец от Локомотив (Пловдив) във финала за Суперкупата на България

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба потвърди, че българският шампион ще привлече испанския нападател Игинио Марин от Нумансия.

Върба обяви, че Лудогорец в близките дни трябва да обяви привличането на двама офанзивни футболисти.

„Не успяхме да изиграем мача така, както искахме. Не успяхме да създаваме положения. За тази загуба допринесе и червеният картон, който получихме. Противникът ни имаше предимство и в едно от положенията успя да вкара гол. Недисциплинирана проява от страна на Икоко. Този резултат е доста поучителен за нас. Ако играем така, както днес, ще имаме проблеми и срещу Ботев (Враца). Това е ясно“, заяви Върба, цитиран от Dsport.

„Според мен има да променяме доста неща. Не са едно и две. Особено трябва да направим промени във фаза атака“, добави той.

„С изключение на Каули, футболистите в атака не успяха да направят това, което се изискваше от тях.“

„До края на седмицата трябва да обявим още два трансфера в офанзивен план.“

„Относно Сантана днес му беше първи мач след дълго време без да е играл и мисля, че се представи добре“, допълни наставникът на Лудогорец.

„Мисля, че сме намерили този централен нападател, който търсихме. Ако става въпрос за испанския играч, който очакваме да вземем, сте прав. В най-близки дни очакваме да го привлечем и да вдигне класата в атака. Надяваме се това да се случи възможно най-бързо. Ще направим всичко по силите ни да влезем в предстоящите мачове подготвени“, каза още Павел Върба.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини