Last news in Fakti

2 Август, 2020 23:35 2 478 10

Треньорът на Лудогорец: Ако играем като днес, то и с Ботев (Враца) ще имаме проблеми

  • суперкупа на българия-
  • локомотив (пловдив)-
  • лудогорец-
  • 1:0-
  • павел върба

Павел Върба не бе никак доволен след загубата на Лудогорец от Локомотив (Пловдив) във финала за Суперкупата на България

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба потвърди, че българският шампион ще привлече испанския нападател Игинио Марин от Нумансия.

Върба обяви, че Лудогорец в близките дни трябва да обяви привличането на двама офанзивни футболисти.

„Не успяхме да изиграем мача така, както искахме. Не успяхме да създаваме положения. За тази загуба допринесе и червеният картон, който получихме. Противникът ни имаше предимство и в едно от положенията успя да вкара гол. Недисциплинирана проява от страна на Икоко. Този резултат е доста поучителен за нас. Ако играем така, както днес, ще имаме проблеми и срещу Ботев (Враца). Това е ясно“, заяви Върба, цитиран от Dsport.

„Според мен има да променяме доста неща. Не са едно и две. Особено трябва да направим промени във фаза атака“, добави той.

„С изключение на Каули, футболистите в атака не успяха да направят това, което се изискваше от тях.“

„До края на седмицата трябва да обявим още два трансфера в офанзивен план.“

„Относно Сантана днес му беше първи мач след дълго време без да е играл и мисля, че се представи добре“, допълни наставникът на Лудогорец.

„Мисля, че сме намерили този централен нападател, който търсихме. Ако става въпрос за испанския играч, който очакваме да вземем, сте прав. В най-близки дни очакваме да го привлечем и да вдигне класата в атака. Надяваме се това да се случи възможно най-бързо. Ще направим всичко по силите ни да влезем в предстоящите мачове подготвени“, каза още Павел Върба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    10 5 Отговор
    Гледах турския отбор. Един българин им го наби с 200. С тази игра не само Ботев Враца, ами ще изпаднат
  • 2 🦅 🦅

    5 2 Отговор
    По-рано писах, че стигат до състояние да е голяма мъка да вкарат гол, привечер погледнах и вместо смислен коментар на някой разбиращ, видях само минуси на моя. Все едно, че се заяждам. Ето сега и самият треньор ви го каза, дано най-сетне загреете положението. Вандерсон не го чакайте преди пролетта. А Кешеру ще му трябва повече от месец, аз съм много учуден, че изобщо влезна. Голяма грешка е изпускането на Лукоки, няма как. Все пак има време до Септември, новите ще се адаптират, може и да влязат в някакви групи.
  • 3 3.14К

    3 3 Отговор
    Аз пък написах , че без Марселиньо и те ще започнат само да си играйкат и минусите, които ми писаха, сега ще се окажат плюсове.

    Коментиран от #5

  • 4 Пенчо

    7 4 Отговор
    Когато реферите свирят 50 на 50 турското недоразумение ще се бори за оставане в лигата
  • 5 🦅 🦅

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "3.14К":

    Марселиньо продължава да е най-добрият играч, стъпвал някога в българското първенство. Ако не беше той, Лудогорец в никакъв случай нямаше да започне направо с шампионски титли. Беше душата на отбора и сърцето на публиката. Не пожелаха да му предложат договор само за една година и сега ще чакаме известно време Сантана да се адаптира. Ръководството прави и грешки, няма какво да се лъжеме, но ще видим ще успее ли да ги навакса или ще си го изкарат на треньорът, който отдавна предупреди за слабите места.

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Реалист

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "🦅 🦅":

    Сантана за съжаление няма класата на Марселиньо. Надали Гремио биха го пуснали за под милиони, ако имаше класа. Да правят изненадващи сделки с класен бразилец под милион може само от вторите дивизии там. Това го правеше Томанов, но е много трудно. От Бразилски гранд евтино класа не се взима
  • 7 Трън

    1 0 Отговор
    С този треньор няма за успеят
  • 8 Ултрас

    2 0 Отговор
    Върба, връщай се в Чехия, не ставаш!!! Върнете Херо, той бе класа над това менте. Прави чудеса с Берое с 3-пъти по-малък бюджет
  • 9 Истината

    2 0 Отговор
    Най-добрият треньор бе Чичо Гошо...май пак ще спасява
  • 10 Последните селяни

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "🦅 🦅":

    След Валери Божинов обаче