Отидете към основна версия

2 822 2

Херо след драмата с Ботев Пд: Показахме, че сме лабилни психически

  • ботев (пловдив)-
  • берое-
  • 3:3-
  • димитър димитров-херо

''Днес, ако не беше Тошко Неделев, мисля, че можеше да спечелим'', заяви Димитър Димитров

Кадър: beroe.bg

Треньорът на Берое - Димитър Димитров, засипа с похвали лидера на Ботев Пд Тодор Неделев. Той обясни и защо тимът му е допуснал обрат, след като водеше с 2:0 в Коматево.

"Чувствата са смесени. Отлично начало за нашия отбор, контролирахме целия мач през първото полувреме. Невероятен фаул на Тодор Неделев. Видяхме съвсем различен състав. Това не бе нашият отбор. Нашият тим не бе на себе си през втората част. Хубаво е, че успяхме да изравним накрая. Според мен мачът завърши добре за нас", заяви Димитър Димитров.

"В тези моменти показахме характер - накрая. Но трябваше да го направим в началото на втората част. Показахме, че сме психически лабилни. Имаше дезорганизация в нашия отбор. Един гол оказа огромно напрежение в нашите редици", продължи той.

"На полувремето им казах, че мачът не е свършил. Но, когато не се опариш, не можеш да си обясниш причините и следствието. Даже пред очите ми е третия гол - трима на един защитници загубиха елементарна топка. Представете си, ако Тодор Неделев не е в този отбор. Ще е много различно", коментира Херо.

"Уникалните изпълнения са причината за головете. Не е страшно, че допуснахме три гола. Просто поведението ни през втората част бе притеснително. Лидерите трябва да подскажат на другите какво да правят", каза още наставникът на старозагорския тим.

"Съжалявам, че изпуснахме точките срещу ЦСКА 1948. Днес, ако не беше Тошко Неделев, мисля, че можеше да спечелим. Показахме слабости в играта си. Това бяха 30 минути от най-слабите ни", добави Димитров.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини