Отидете към основна версия

1 705 5

Царско село и ЦСКА 1948 със скучно 0:0 (ВИДЕО)

  • царско село-
  • цска 1948-
  • футбол

Головите положения почти отсъстваха и нулевото равенство е най-реалният резултат спрямо показаното на терена

Царско село и ФК ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в първия мач от четвъртия кръг на Първа лига. Срещата беше скучна и не предложи емоции на малцината зрители. Головите положения почти отсъстваха и нулевото равенство е най-реалният резултат спрямо показаното на терена.

След тази развръзка Царско село вече има 8 точки и голова разлика 4:0, но най-вероятно ще загуби първото място след кръга. ФК ЦСКА 1948 е с 3 точки на 11-а позиция с голова разлика 2:4. Това е трети пореден мач без попадение за новака, което вече е притеснително за Красимир Балъков.

В първото полувреме не се случи почти нищо запомнящо се. Гостите от ФК ЦСКА 1948 владееха повече топката, но така и не можеха да стигнат до голово положение. Мартин Камбуров беше зорко охраняван и не застраши вратата на Джони Пласид.

Националният страж на Хаити все пак направи едно спасяване след удар под гредата на Денислав Александров. Малко по-късно в 27-ата минута Георги Русев вкара топката във вратата на домакините, но футболистът на гостите се намираше в еднометрова засада.

Възпитаниците на Любослав Пенев отправиха първия си удар към Наумов, който беше много неточен, едва в 45-ата минута.

След почивката слънцето се скри. Това вдигна леко темпото, но отново действията се развиваха предимно в центъра.

Мартин Камбуров имаше своя шанс за гол, но след отлично центриране на Лазар Марин, голмайсторът пропусна да реализира с глава отблизо в 79-ата минута.

През останалото време не се случи нищо интересно и закономерно се стигна до безлично 0:0.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини