Last news in Fakti

28 Август, 2020 16:14 2 410 1

Черно море продаде Патрик Андраде на шампиона на Азербайджан

  • патрик андраде-
  • футбол-
  • пфк черно море-
  • черно море

ФК Карабах плати на "моряците" откупната клауза в договора на футболиста

Черно море продаде Патрик Андраде на шампиона на Азербайджан - 1
Снимка: ПФК Черно море

Халфът Патрик Андраде вече не е част от тима на Черно море. Полузащитникът премина в редиците на ФК Карабах. Азербайджанският шампион плати на "моряците" откупната клауза в договора на футболиста и той ще защитава цветовете Карабах за два сезона с опция за удължаване с още един.

Андраде подписа с Черно море през лятото на 2018 година и с екипа на "моряците" изигра 52 мача. За две години в Черно море Патрик се превърна в основен футболист в тима на Илиан Илиев и един от най-качествените халфове, носили фланелката на варненския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ681

    4 0 Отговор
    Всеки който става за нещо в този клуб се продава. А 90 процента са взети без пари. На стадиона няма даже табло, да не говорим че за най- големия сектор се влиза от една врата , с размерите на входна врата на апартамент.