Отидете към основна версия

2 476 16

Молбата на Наско Сираков за държавна помощ намери отзвук и в чужбина

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • полша

Специализираният сайт за футболни стадиони StadiumDB обръща сериозно внимание на казаното от Сираков

Снимка: БГНЕС

Молбата на собственика Левски Наско Сираков за държавна помощ намери отзвук и в чужбина. Вчера босът на „сините” призна, че е потърсил помощ от министър-председателя Бойко Борисов за довършването на стадион „Георги Аспарухов”.

"През лятото говорих с министър-председателя за завършването на стадиона. Пуснахме молба държавата да помогне. А сектор не е завършен и има течове при всеки дъжд. Не смятам, че Левски заслужава по-малко от Ботев Пд или Локо Пд.

Не мога да се примиря, че в Левски има нещо недовършено. Моля министър-председателя да загаси и този пожар - сумата не е толкова голяма, за да не можем да си завършим козирката и сектора", заяви Сираков пред „Игра в центъра”.

Днес думите му намериха отзвук в Полша. Специализираният сайт за футболни стадиони StadiumDB обръща сериозно внимание на казаното от Сираков.

Материалът на сайта е озаглавен: „България: Драматичен призив от Левски, за да покрие течаща трибуна”.

„Реконструкцията на стадиона на Левски започна преди осем години, а първата фаза на строителство не е завършена и до днес. Главната трибуна е наводнена след всеки дъжд, а това накара фалиралия клуб да моли премиера за помощ”, се казва още в материала на сайта.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.

Свързани новини