Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 16:21 2 337 2

Бербатов: Роналдо е в бруталнo физическо състояние

  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • димитър бербатов-
  • ювентус-
  • футбол

За момента няма кой да с гръм и трясък да превземе трона на Меси и Кристиано

Бербатов: Роналдо е в бруталнo физическо състояние - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, изрази удивлението си от кондицията на португалеца, който утре навършва 36 години, но продължава да подобрява рекорди и да поддържа изключително ниво на представяне.

"Би ми се искало някое от младите момчета да приеме предизвикателството и с гръм и трясък да превземе техния трон, тронът на Меси и Кристиано. Но за момента няма такъв. Сигурен съм, че в Реал продължават да усещат липсата му. Кристиано става на 36 и на неговата възраст много играчи вече се оттеглят. Той обаче е в бруталнo физическо състояние и прави всичко необходимо, за да държи Ювентус в играта", заяви Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Name

    3 5 Отговор
    По друго си е като кажеш брутално звучи по престижно.

    Коментиран от #2

  • 2 Ломпов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Name":

    Такива беха първите мутрички от прехода - брутални, и те наложиха у нас влеченето към "бруталното",заедно с любовта към черни лимузини /откраданти правителствени / останаха и изразите