Отидете към основна версия

2 007 0

Има сделка между Реал Мадрид и Рамос

  • реал мадрид-
  • флорентино перес-
  • серхио рамос

Възнаграждението на футболиста ще бъде намалено с 10%

Снимка: EPA/БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е готов да намали заплатата си в името на това да продължи да защитава цветовете на 13-кратния европейски клубен шампион, съобщава ABC.

Според източника централният защитник е провел преговори с ръководството в лицето на президента Флорентино Перес и е изложил своите условия. Настоящият договор, който изтича на 30 юни трябва да бъде уреден преди края на сезона. Възнаграждението му ще бъде намалено с 10%, но за сметка на това новото споразумение ще е до края на 2022/2023-та.

Съобщава се, че европейският и световен шампион с Испания е бил посъветван от майка си, баща си и брат си Рене да намали своите финансови претенции.

Междувременно бранителят вече тренира заедно със съотборниците си и се очаква да е на линия за реванша срещу Челси от 1/2-финалите на Шампионската лига идната седмица в Лондон, ако не се върне още тази събота срещу Осасуна в Ла Лига.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.

Свързани новини

  • Неприятна вест за Реал Мадрид и феновете на клуба

    В редиците на испанския шампион Реал Мадрид вече очакват защитникът Серхио Рамос да си тръгне след края на сезона. 35-годишният бранител има договор с ...
    18.04.2021
    4 372
    3
  • Серхио Рамос е с коронавирус

    Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е дал положителен резултат на теста за коронавирус. Новината бе официално потвърдена от клуба. Преди няколко дни ...
    13.04.2021
    1 475
    1