Last news in Fakti

18 Април, 2021 17:35 4 347 3

Неприятна вест за Реал Мадрид и феновете на клуба

  • реал мадрид-
  • серхио рамос-
  • нов договор-
  • раздяла

Твърде вероятно легендата на "белия балет" Серхио Рамос ще напусне отбора на своето сърце след края на сезона

Неприятна вест за Реал Мадрид и феновете на клуба - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В редиците на испанския шампион Реал Мадрид вече очакват защитникът Серхио Рамос да си тръгне след края на сезона. 35-годишният бранител има договор само до лятото и за момента няма индикации, че ще го поднови, пише „Cadena SER“.

Твърди се, че Рамос не е съгласен с предложението на клуба от вече 5 месеца. Бранителят настоява за двугодишен договор, докато от „Сантиаго Бернабеу“ са готови да удължат контрата му само с 12 месеца.

Според изданието, в Реал вече са сигурни, че Рамос няма да преподпише, тъй като е получил по-добра оферта от чуждестранен клуб. Смята се, че интерес към него има от страна на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

През този сезон испанският национал е изиграл 15 мача в Ла Лига, като в момента се възстановява от контузия и от прекаран коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 2 Отговор
    Да отива в Кравария,
    там се събират пенсионерите...
  • 2 преди това

    6 4 Отговор
    Да си добър футболист трябва да си добър и честен човек. Помните ли как господинът тенденциозно и нарочно удари и извади най добрия противников играч в скорошното минало.Но всеки ще си го получи по заслуги.

    Коментиран от #3

  • 3 бравос

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "преди това":

    абсолютно си прав....,този грозен п.мяр е наааааай-долния играч на планетата,който съм виждал.....като това съвсем не му е единствената долна постъпка....,само не знам защо са ти дали толкова минуси,като ти казваш само факти,няма нищо измислено в това.....пълна от.епка е това момче....