Отидете към основна версия

4 004 33

Тити Папазов: Диксън ни подведе

  • левски-
  • тити папазов-
  • джоузеф диксън-
  • бъдеще

„За нас бе огромна изненада комуникацията му през медиите, въпреки че получи договора от нас на 23 юни. Може би не го задоволи изпратеният контракт“, заяви акционерът в Левски

Снимка: БГНЕС

Членът на Управителния съвет на Левски Константин Папазов говори пред медиите за състоянието на клуба. Баскетболният треньор поднесе цветя пред гроба на Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков.

„Мога да кажа, че в световен мащаб това е неповторимо нещо - всяка година от 50 насам тези хора са почитани по този начин. Те са незабравими. Тук е мястото да бъдем смирени. Левски след кошмара преди 50 години, не мога да направя паралели с човешките съдби, но сега също изживява много тежки моменти. Трябва хората да бъдат смирени. В този момент на това място всеки разговор извън темата е излишен“, заяви Папазов.

„Бъдещето е неясно. След още 50 години ще има подобна панахида. Левски пак ще го има. Със сигурност Гунди и Котков не биха били щастливи при това положение на клуба, но Левски притежава любовта на своите фенове. Когато всички сме обединени, ще намерим спокойствие. Единственото нещо, което е непоправимо, е човешката съдба. Първото място винаги е било цел на Левски, но на този етап най-важното е спасяването. Той бе спасен от своите фенове. Има някои неща, които са в основата Левски да бъде вечен“, добави още той.

„Мисля, че следващата седмица ще има УС и ще вземем важни решения. Левски ще играе в efbet Лига. Смятам, че ще започне и ще завърши. Диксън ни подведе, може би с мащабността на проекта. За нас бе огромна изненада комуникацията му през медиите, въпреки че получи договора от нас на 23 юни. Може би не го задоволи изпратеният контракт. Наско Сираков е отговорен пред „синята“ общност и не искаше да ги подведе. Държавата и да има огромно желание няма как да помогне. Знам колко трудно се намират пари за спорт. Реакциите, които би получила ще са негативни. Всички решения се взимат от УС. Тежко е състоянието на клуба, но е много по-добро от миналата година“, каза Папазов.

„Водят се разговори със спонсори. Не сме спирали през целия период. Левски все още представлява голяма марка. Загуби се много време в прекалено амбициозния план. Няма да кажа лоша дума за Диксън, защото имаше добронамерен проект“, сподели Тити.

„В името на тези хора, които почетоха Гунди и Котков, съм оптимист. Наличието на толкова камери и фенове доказва величието на тези двама играчи. Левски е най-интересното нещо в държавата, но в този момент и на това място трябва да бъдем максимално позитивни. Има надежда да се справим. Сега ще бъде по-трудно, но ще бъде по-сладко, когато го направим“, заяви членът на УС на Левски.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.

Свързани новини