Last news in Fakti

30 Юни, 2021 11:34 3 990 33

Тити Папазов: Диксън ни подведе

  • левски-
  • тити папазов-
  • джоузеф диксън-
  • бъдеще

„За нас бе огромна изненада комуникацията му през медиите, въпреки че получи договора от нас на 23 юни. Може би не го задоволи изпратеният контракт“, заяви акционерът в Левски

Тити Папазов: Диксън ни подведе - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Управителния съвет на Левски Константин Папазов говори пред медиите за състоянието на клуба. Баскетболният треньор поднесе цветя пред гроба на Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков.

„Мога да кажа, че в световен мащаб това е неповторимо нещо - всяка година от 50 насам тези хора са почитани по този начин. Те са незабравими. Тук е мястото да бъдем смирени. Левски след кошмара преди 50 години, не мога да направя паралели с човешките съдби, но сега също изживява много тежки моменти. Трябва хората да бъдат смирени. В този момент на това място всеки разговор извън темата е излишен“, заяви Папазов.

„Бъдещето е неясно. След още 50 години ще има подобна панахида. Левски пак ще го има. Със сигурност Гунди и Котков не биха били щастливи при това положение на клуба, но Левски притежава любовта на своите фенове. Когато всички сме обединени, ще намерим спокойствие. Единственото нещо, което е непоправимо, е човешката съдба. Първото място винаги е било цел на Левски, но на този етап най-важното е спасяването. Той бе спасен от своите фенове. Има някои неща, които са в основата Левски да бъде вечен“, добави още той.

„Мисля, че следващата седмица ще има УС и ще вземем важни решения. Левски ще играе в efbet Лига. Смятам, че ще започне и ще завърши. Диксън ни подведе, може би с мащабността на проекта. За нас бе огромна изненада комуникацията му през медиите, въпреки че получи договора от нас на 23 юни. Може би не го задоволи изпратеният контракт. Наско Сираков е отговорен пред „синята“ общност и не искаше да ги подведе. Държавата и да има огромно желание няма как да помогне. Знам колко трудно се намират пари за спорт. Реакциите, които би получила ще са негативни. Всички решения се взимат от УС. Тежко е състоянието на клуба, но е много по-добро от миналата година“, каза Папазов.

„Водят се разговори със спонсори. Не сме спирали през целия период. Левски все още представлява голяма марка. Загуби се много време в прекалено амбициозния план. Няма да кажа лоша дума за Диксън, защото имаше добронамерен проект“, сподели Тити.

„В името на тези хора, които почетоха Гунди и Котков, съм оптимист. Наличието на толкова камери и фенове доказва величието на тези двама играчи. Левски е най-интересното нещо в държавата, но в този момент и на това място трябва да бъдем максимално позитивни. Има надежда да се справим. Сега ще бъде по-трудно, но ще бъде по-сладко, когато го направим“, заяви членът на УС на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий шофьора

    34 8 Отговор
    Лека нощ село Подуяне
  • 2 Горките

    56 1 Отговор
    наивници , подведени били от Диксън , били ?! Я пореви малко поне , де !

    Коментиран от #11

  • 3 русенец

    51 2 Отговор
    То на калпавата ракета Диксън и пречи! Баламурници, сега разбрахте ли защо ви подариха Левски?:) Защото сте тъпи!
  • 4 Се някой това виновен

    26 0 Отговор
    Глейси хамбала
  • 5 Практика е в БГто

    18 3 Отговор
    Да се променят условия по догов в последния момент. Обаче това което не знаят Хиените в БГто е, че чужденците не са глупави! Особено, когато става въпрос за милиони! Жалко за ФК Левски...

    Коментиран от #8

  • 6 Въпрос

    12 10 Отговор
    Държавата къде спи, да се намеси и спаси любимото си отроче.
  • 7 ГЕРЕН

    33 0 Отговор
    4-5 МЕСЕЦА БЕЗ ХАБЕРИЕ. ЧАКАНЕ
    ИЗГОНИХТЕ СЪС ТАНАС ТРЕНЬОРИ
    ИГРАЧИ. И БЛЕЕХТЕ БАИРИТЕ. ЧАКАХТЕ БЛАГО ДЖИСИСЪ - СЛАВИСТА ДА ВИ НАПРАВИ БОГАТИ.
    ВИЕ МОЗЪК ИМАТЕ ЛИ У ГЛАВИТЕ?!?
    МОМЕНТАЛНО ВЪН И В ЗАБРАВА.
    ДА НЕ СТЕ ПРИПАРИЛИ ДО ГЕРЕНА.
    АКО ЩЕ И ВЪВ 3та ДИВИЗИЯ. НО БЕЗ ВАС.

    Коментиран от #10

  • 8 Бай той

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Практика е в БГто":

    Добре де, как в договора да напишат- Диксън да строи МОЛ?

    Коментиран от #13

  • 9 Диксън

    12 0 Отговор
    не е съществувал!!
  • 10 Той

    5 13 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРЕН":

    За какво е виновен Наско, как мислиш се намират милиони лв. в този момент? Кой би се справил по-добре в тази ситуация?

    Коментиран от #26

  • 11 Пунта Мара беше от самото начало

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Горките":

    Ясно, че тоя е въздух под налягане. Всичко друго последвало е подигравка с фенове, отбор и история на клуба. Тити, Мити, Сираков и сие са си едни мутроподобни същества, свикнали по масите с мафиоти те да управляват футбола. Това е. Тук няма изнесен бизнес план, тук няма нищо. Кой инвеститор ще дойде и за какво? Или слагайте някой къдърен мениджър или... питайте Лупи как се спасяват плъховете.

    Коментиран от #17

  • 12 ФЪН

    9 1 Отговор
    тоя е по бетер и от Риба Прилепало , шлангаджия !
  • 13 Бай Ти

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай той":

    Не е проблема в баницата, а КОЛКО ще струва!
  • 14 пешо

    22 1 Отговор
    "Диксън ни подведе"

    което идва да покаже какво? че сте кухи лейки, ето какво.
  • 15 ГРОБОКОПАЧ

    24 2 Отговор
    ГРОБОКОПАЧА НА ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ Е ДОКОСНАЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ! ТОЗИ МРЪСНИК СЪСИПА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ ... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА !

    Коментиран от #18

  • 16 Срам

    17 0 Отговор
    Управлението футболен клуб иска или опитни специалисти (учили!), или платежесобни собственици, които до плащат за професионално управление.
    Сега и Тити и Сираков са далеч от изискванията.
    Феновете поне си купиха карти, тия двамата безплатно ходят на мачове.
  • 17 Хей

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пунта Мара беше от самото начало":

    И в другите отбори е пунта мара, тръгват си Гришата, Домусчиеви, Крушарски и тецовете и положението ще е като в Левски. Модела в Бг е сбъркан- във В-група се плащат професионални заплати, а там трябва да играят 16-19 годишни, а не 35+ветерани.

    Коментиран от #31

  • 18 и още двама

    15 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГРОБОКОПАЧ":

    А сега кажи, с какво толкова е велик ФК"Левски"?
  • 19 теодор

    16 0 Отговор
    МАГНИТСКИ ви секна,иначе го бяхте замислили добре.Идва ново време,така че сте ЧАО!
  • 20 Разбира се

    4 1 Отговор
    Че ви подведе. Беше обещал по-голяма комисионна.
  • 21 валери

    7 0 Отговор
    Махай се и ти!
  • 22 Ся нека

    9 0 Отговор
    Титко да мине на червено, после да поплаче малко пред камерите и ще се успокои от подвеждането на вероломният Диксън. А уевски щом е в ръцете на най умният им гз знаете какъв ще го дъвчат.
  • 23 Ха сега

    10 0 Отговор
    Тити май нищо не излезе от приказките кпито изговорие само Раев и то единствено ще оправи Левски Сега си поплачи както можеш да правиш защото твоите приказки излязоха кьор фишек
  • 24 Пурко

    16 0 Отговор
    Сега След Благой Плиткоумния ще Ви оправи само Златка със златната касичка нейде долу ниско под пъпчето й!
  • 25 Перо

    12 0 Отговор
    Това неше огромна грешка,да се предоставят акциите на клуба на един провален,алчен алкохолик и комарджия. При такъв собственик,на Левски не му трябват врагове. Ако имаше поне една гънка повече,освен за равновесие,щеше да разбере,че англичанина е един дребен,но алчен дилър,който не познава американската система за инвестиции и си няма понятие от такъв вид бизнес. Видял е тъпи хора и е решил да направи удара,но сега се удря по главата.
  • 26 ГЕРЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Той":

    ТОЯ ТОЙ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ Е ТАМ???!
    ГОД И ПОЛОВИНА ЩЕ СТАНЕ. КАКВО НАПРАВИ.... ПОВЕДИ СЕ ПО "АКЪЛА"
    НА БИБИТКО. КАТО МИСЛИШЕ, ЧЕ
    ОТ ТАЗИ ТРЪНКА ЩЕ ИЗКОЧИ ЗАЕК.
    И ЩЕ СИ НАПЪЛНИЛ БАН. СМЕТКА.
    КОЙ СЕ Е ПОВЕЛ ПО БИБИ Е ПАТИЛ.
    ТОЗИ МАФИОТ СИ ИМА ХОРА НА КОИТО ДАВА, САМО НА ТЯХ. КЪДЕ СА СЕГА СДС, ПИШМАНИТЕ БИРАТА ВАНЬО И МНОГО ДРУГИ??!!?. НИЩО.
    НЕ СВЪРШИ.И ФЕНОВЕТЕ ПОМАГАХА. И ИГРАЧИ ЗА ПОНЕ 3 000 000.
    ПРОДАДЕ.ИМАШЕ И СПОНСОРИ. КЪДЕ СА ПАРИТЕ. ОТЧЕТ. ТОЯ ТОЙ
    ПРОСТО НЕ СТАВА.
  • 27 Мим

    4 0 Отговор
    Левски ще го бъди и след 100 години,ама без вас.Диксън имал добри намерения,ама явно вие не.Шест месеца за какво преговаряхте?.Нали уж всичко е уточнено и изпращате договор,който явно е променен за да го отказва.Искате пари ей така като залог..,а вие какво ще заложите да ви вярва.Лъжци и смешници сте...и ние вече не ви вярваме....
  • 28 фен

    3 0 Отговор
    Като няма Лапачка така се гонят инвеститорите
  • 29 Кой ви е подвел????

    4 0 Отговор
    Диксън ли???, че той е само един посредник, опипа почвата за откриване на перачница, видя че няма да стане, момента не е подхадящ, след политическите терусове и задействането на закона Магнитски, подиграсе с вас, строи ви стадиони, молове, кебапчийници, и бели мечки беше решил да докара на Герена😁, това заслужавате, подигравки и фалит, А окръжна група, помнители как разнасяхте на времето един ковчег?, пазители го?, ще вие нужен😁, а с Наско и Тити като управници левскарите извадиха голям късмет...те ще изкопаят най-качественият гроб за левски😂, обадихтели се вече на баба ви Дора?😂
  • 30 Перо

    3 0 Отговор
    Какви преговори може да води този комарджия и алкохолик,живеещ на много стари лаври. Поне да имаше елементарна информация,какво иска англичанина и да попита предварително държавните и общински чиновници за възможностите,а той първо мисли как да се облажи с пост и пари и пусна цялата пара в свирката. Най-добре е да прекрати всичко и се оттегли при Раева! Условията на англичанина бяха неприемливи,а на всичко отгоре,той е един обикновен посредник,от когото нищо не зависи и работи с чужди пари за чиито разход се иска съгласието на много хора.
  • 31 Абсолютно

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хей":

    От една страна жалко за феновете, но от друга точно те бездейства ха 30 години, докато мутрите се подиграваха с футбола и перяха пари.

    Коментиран от #32

  • 32 Хей

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Абсолютно":

    Прав си за мутренските времена на футбола, през деветдесет и някоя година в мач от четвъртото ниво, съдията на полувремето ревеше- докато М1 и М2 не се разберат как да завърши мача няма да изляза за второто полувреме. Е тогава разбрах, че с футбола в БГ е свършено, САЩ-94 вече беше минало.
  • 33 малкия Мук

    1 0 Отговор
    няма бобче,а бил `член`?!Аааа..,не така...