Отидете към основна версия

1 809 6

Павел Колев при напускането си от Левски: Най-лошото е зад гърба ни

  • павел колев-
  • левски-
  • футбол

Колев коментира и финансовата ситуация в клуба

Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на Левски Павел Колев обяви, че днес е последният му работен ден в „синия“ клуб. Той заяви, че до края на месец август ще има лице, което ще изпълнява временно функцията на изпълнителен директор.

„До 31 август ще има временен изпълнителен директор. Константин Баждеков е най-подготвен. Поел съм ангажимент към клуба да помагам до Общото събрание. Ще съм почти всеки ден тук. Който е да избран от моите колеги, ще може да разчита на мен. Ще осъществим плавен преход“.

Колев коментира и финансовата ситуация в клуба:

„Що се отнася до финансите – нещата са така, както ги знаете. Няма съществена промяна. За първи път от година и половина насам сме се споразумели с почти всички наши бивши футболисти, с много малко изключения. Ще гледаме спокойно напред и за по-широко сътрудничество с Палмс Бет“.

„Голяма част от заплатите на настоящите играчи са изплатени. Нямаме пречка да започнем сезона. Имаме достатъчно футболисти. Коментирана е селекцията, но когато има някаква яснота, ще бъдете информирани веднага. Най-лошото е зад гърба ни. Гледаме с оптимизъм. Левски ще се върне бързо там, където му е мястото – в челото на класирането“, заяви Колев.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини