15 Юли, 2021 16:41 1 369 1

Разделил се с Левски нападател с два гола в Португалия

  • стивън петков-
  • левски-
  • португалия-
  • фейрензе

Българинът влезе в 63-ата минута в контролата с Каналес и допринесе с две попадения за успеха с 5:1

Разделил се с Левски нападател с два гола в Португалия - 1
Снимка: БГНЕС

Доскорошният нападател на Левски Стивън Петков се завърна с два гола за португалския клуб Фейрензе. Българинът влезе в 63-ата минута в контролата с Каналес и допринесе с две попадения за успеха с 5:1. Останалите голове бяха дело на Самуел Телес, Варгас и Жоао Таварес.

В събота Фейрензе ще изиграе контрола с втория отбор на елитния Витория Гимараеш, а следващата събота е срещата с Фамилкао за Купата на лигата.

Бъдещето на Стивън Петков все още е неясно, тъй като има интерес от няколко отбора, а в същото време Фейрензе не може да си позволи да го задържи във втора дивизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гмо продукт

    0 0 Отговор
    Така е,като тук нему дадоха шанс. Винаги е имал нюх към гола.