Отидете към основна версия

2 798 11

Домусчиев: Аз и брат ми нямаме нищо общо с ТВ правата на efbet Лига

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • отлагане-
  • арда-
  • тв права-
  • efbet лига

"Различни комични "герои" намират оправдание винаги в мен", написа собственикът на Лудогорец в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изригна срещу "комични герои", които свързват името му с телевизионните права за родния футбол.

Коментарът на Домусчиев във "Фейсбук":

"За съжаление на различни комични "герои", които си намират оправдание винаги в мен, и фирмата притежател на телевизионните права за футболното ни първенство, бих искал още веднъж да съобщя, че от този сезон собственик на правата и страна по договора с БФС е Нова Броудкастинг Груп.

Аз и брат ми нямаме нищо общо нито с телевизията, нито с правата. "Героите" да си търсят някакви нови оправдания!".

Поводът за реакцията на Кирил Домусчиев е написаното преди минути в официалния сайт на Арда (Кърджали) - "Прецедент г-н Караманджуков е, това ваше желание за отлагане на срещата с ПФК Арда да не бъде обсъдено колегиално. Ние нямаше да имаме нищо против, но не и да се действа едностранно. Не е нормално да се използват вратички в правилника и да се цитира чл.44, ал.3, която води до мотивиращо предложение от ПФЛ и съгласие с медията, която притежава ТВ правата на първенството. По този начин показвате, че те са под ваш контрол. Доколкото знаем ПФЛ не администрира футболното първенство, а това прави БФС. По този начин, ако ПФЛ реши може утре да прекрати първенството".

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.

Свързани новини