Отидете към основна версия

7 361 22

Конър Макгрегър с нова порция цинични обиди към Нурмагомедов

  • конър макгрегър-
  • хабиб нурмагомедов

"Трябваше да се биеш с Доналд Серони, но така и нямаше кураж. Избяга и сега говориш като кучка", написа скандалният ирландски MMA боец

Снимка: EPA/БГНЕС

Конър Макгрегър не е съгласен с коментарите от страна на Хабиб Нурмагомедов. Наскоро "The Eagle" даде пресконференция пред медиите в Русия и засегна много теми. Той не пропусна да захапе и Макгрегър и сподели, че ирландската звезда е лъв срещу слабаците и пиле срещу топ бойците, предаде mma.bg.

Хабиб даде за пример представянето на Макгрегър в битката с Доналд Серони. Бившият шампион в лека категория на UFC критикува и Жозе Алдо и сподели, че той вече е бизнесмен, а не боец.

Явно тези коментари от страна на Хабиб са дошли в повече на Макгрегър. В социалните мрежи Конър реши да коментира пресконференцията на своя върл враг и каза следното:

"Нова пресконференция? За какво? Правиш едно голямо нищо, приятелче. Трябваше да се биеш с Доналд Серони, но така и нямаше кураж. Избяга и сега говориш като кучка.

Жозе Алдо е 100 пъти повече боец, отколкото ти някога си бил и ще бъдеш. Продължаваш да говориш, а се насра от Серони. Цели 3 пъти бяга от битка с него.

Баща ти, лека му пръст, не успя да повярва на очите си при победата ми над Серони. Показваш неуважение към Серони, а сега и към Алдо? Млъквай. Какво въобще правиш? Писна ми от тези малки тъпаци, които само говорят против хората".

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини