Last news in Fakti

21 Август, 2021 18:05 3 294 3

Масвидал се надсмя над Конър Макгрегър

  • хорхе масвидал-
  • конър макгрегър

"Аз съм с размерите на истински мъж. Конър Макгрегър е много дребен и чуплив пич", каза боецът от UFC за колегата си

Масвидал се надсмя над Конър Макгрегър - 1
Колаж: mma.bg

Хорхе Масвидал не е впечатлен от размерите на Конър Макгрегър. "Най-лошото копеле" в UFC твърди, че той е с размерите на истински мъж, а Конър бил много дребен и чуплив пич, предаде mma.bg. В последните няколко години Макгрегър загатваше за битка с Масвидал, но такава не се случи.

Тогава Дейна Уайт беше на мнение, че Конър е прекалено дребен, за да мери сили с Масвидал. Хорхе към днешна дата е в серия от 2 поредни загуби от Камару Усман, който го победи в срещи за титлата.

Сега Масвидал се цели в нова битка, която да го върне отново в играта за златото. Пред медиите Масвидал реши да поговори за Макгрегър, както и за бъдещето си. Ето какво каза той:

"Аз съм с размерите на истински мъж. Конър Макгрегър е много дребен и чуплив пич. Той не иска да се бие с мен. Не можете да му платите достатъчно. Аз нямам нужда от бой с него.

Аз искам този, който най-бързо ще ме приближи до титлата. До 2 седмици ще разберете името на следващия ми съперник. Ще приема този, който от UFC кажат, че най-бързо ще ме отведе до титлата".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Стамат

    5 1 Отговор
    Вярно е , Конър е долен и злобен дребосък който може да бие само джуджета.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.