Отидете към основна версия

8 921 7

Сериозна трансформация при Антъни Джошуа

  • антъни джошуа-
  • трансформация-
  • килограми-
  • олександър усик

Изглежда от щаба на британеца се стремят и към максимално ниско тегло за Джошуа в битката с Усик, която е тази събота

Снимка: EPA/БГНЕС

Световният шампион на три от четирите боксови федерации - Антъни Джошуа, е стопил част от мускулатурата си през последната половин година в подготовката си за следващата голяма битка - тази в събота вечер срещу Олександър Усик на стадиона на Тотнъм в Лондон.

Изглежда от щаба на британеца се стремят и към максимално ниско тегло за Джошуа в битката с бившия обединен шампион при полутежките. За тази трансформация говорят разпространени снимки в социалните мрежи от март месец и от особено от последните дни.

Една от големите критики към Джошуа при загубата му от Анди Руис-младши беше именно за големите му мускули, които са забавили движенията и рефлексите му. Много специалисти смятаха въпросните мускули на Джошуа за напълно излишни за бокс на най-високо ниво.

Британският световен шампион често беше осмиван и наричан културист. Ей Джей си взе бележка за реванша и очевидно продължава да внимава за оптималната си кондиция преди дългоочакваната битка с бившия абсолютен шампион в полутежка категория.

СНИМКА:

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.

Свързани новини