23 Септември, 2021 16:20 4 397 0

Любопитно: Братята Кличко помагат на Олександър Усик за мача с Джошуа

  • виталий кличко-
  • владимир кличко-
  • олександър усик

Информацията издаде промоутърът на актуалния украински боксьор, който ще се опита да детронира Ей Джей

Любопитно: Братята Кличко помагат на Олександър Усик за мача с Джошуа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Олександър Усик комуникира изключително много с братята Кличко преди сблъсъка с Антъни Джошуа за четири от световните титли в тежка категория.

„С Владимир обменят информация постоянно, а Виталий от своя страна ще дойде на мача да подкрепя сънародника си. Аз се срещнах последно с него миналата седмица. Той е огромен фен на Усик“, заяви промоутърът на украинския боксьор - Александър Красюк.

Красюк добави, че неговият клиент не бива да бъде сравняван с легендарните украински братя, защото тяхната епоха е в миналото и няма допирни точки с настоящата ситуация в дивизията. Според него наследството е по-важно от славата и парите, въпреки че боксьорът му ще получи минимум 3 милиона паунда, което е най-големия хонорар в кариерата на бившия абсолютен световен шампион при полутежките.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА