Отидете към основна версия

1 277 2

Адвокатът на защитник Байерн: Затвора можеше да унищожи кариерата му

  • люка ернандес-
  • байерн мюнхен-
  • затвор-
  • дело-
  • съд

Можеше да се случи така, че Люка да влезе в затвора и след шест месеца да се окаже, че жалбата е приета

Снимка: БГНЕС

Адвокатът на защитника на Байерн Люка Ернандес – Маурисио Гонсалес, е на мнение, че испанският съд се е опитал да го вкара в затвора несправедливо. Бранителят беше пред престой зад решетките в следващите шест месеца, но жалбата му беше уважена. Първоначално централният бранител бе осъден, тъй като бе нарушил ограничителната заповед от настоящата си жена. Двамата бяха пътували до Маями по собствено желание.

„Първата лъжа е, че Люка не е изтърпял 31-дневен общественополезен труд. Той го е изтърпял и си е сътрудничил с организацията през 2017 година. Това наказание обаче е заличено, криминалното му досие е заличено”, каза Гонсалес пред „Марка”.

„Втората лъжа е, че Люка има две обвинения за домашно насилие. Става дума само за един инцидент, когато беше на 21 години. Той вече е узрял и това не се е повторило”, продължи адвокатът.

„Говори се, че този случай бързо е прекратен, само защото името му е Люка Ернандес. И това също не е вярно. Заповедта на адвоката беше на 5 август, а нашата жалба на 9 август. Сега провинциалният съд е постановил своето решение. То трябваше да бъде направено спешно, защото води до лишаване от свобода на моя клиент. Можеше да се случи така, че Люка да влезе в затвора и след шест месеца да се окаже, че жалбата е приета. Този период в затвора можеше да унищожи личната и професионална кариера на Люка”, допълни Гонсалес.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини