Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 12:09 1 585 3

Байерн преживя исторически срам

  • томас мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • хасан салихамиджич-
  • кингсли коман-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • купата на германия

Самообладание загуби и спортният директор Хасан Салихамиджич, който се нахвърли върху тима, а Томас Мюлер намери сили да се зивини за случилото се

Байерн преживя исторически срам - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн преживя исторически срам, а след него водещите фактори и един от футболистите си изтърваха нервите.

Въпреки че излязоха с титулярите баварците загубиха с 0:5 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах за Купата на Германия, като това е и най-тежката им загуба в турнира въобще. Те не бяха губили с подобен резултат от този съперник от 1974 година насам. Куриозното е, че Гладбах за първи път елиминира Байерн в турнира след цели 8 опита.

На терена "жребчетата" решиха всичко с голов блиц в първите 21 минути, когато поведе с 3:0 след попадения на Коне и Бенсебаини, а след почивката на два пъти се разписа Емболо.

След мача нервите на гостите не издържаха, като Кингсли Коман се опита да щурмува съблекалнята на домакините. Французинът влезе в игра на мясотто на Алфонсо Дейвис след почивката, а 15-ина минути след края на мача тръгнал разярен към съблекалнята на Гладбах и едва бил удържан от служители на Байерн.

Според информациите Коман е търсел саморазправа с алжиреца Рами Бенсабаини, който отбеляза два гола. Двамата се сблъскаха на терена към края на двубоя, но не стана ясно какво точно са си казали.

Самообладание загуби и спортният директор Хасан Салихамиджич, който се нахвърли върху тима, а Томас Мюлер намери сили да се зивини за случилото се.

"Няма какво друго да направя, освен да се извиня. Всички бяхме катастрофални, с изключение на Нойер. Никога не съм изпитвал такова нещо досега", призна Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    4 0 Отговор
    Хасан Коман Абдула Алжирци маркоканци и тн тва германия ли е или Марсилия.
  • 2 кеф

    1 1 Отговор
    колоса нещо се препъна.
  • 3 споко

    3 0 Отговор
    Какво съвпадение и те като МЮН.
    Такива загуби се получват когато непременно искаш да обърнеш мача и хвърляш всичко напред без оглед на защитата.

    Приемете загубата философски. И 0-1 да бяхте загубили ,все тая.