Отидете към основна версия

3 687 10

Краев иска в Левски, но Мъри му постави две трудни условия

  • божидар краев-
  • левски-
  • мидтиланд-
  • станимир стоилов

Юношата на „сините“ няма да бъде молен, за да се завърне на „Герена“

Снимка: БГНЕС

Божидар Краев възнамерява да се завърне в Левски през зимата, за да се опита да възроди кариерата си, след като в клубния си Мидтиланд бе пратен при дублиращия отбор. Станимир Стоилов междувременно би се радвал да го има в редиците си, но при условията, които сам постави на офанзивния халф, пише „Тема Спорт“.

24-годишният полузащитник ще трябва сам да разтрогне контракта си с датчаните и да подпише договор минимум за 2 години със „сините“, ако иска да получи доверието на старши-треньора.

От друга страна Краев пък настоява за 6-месечен контракт, който да му позволи през следващия сезон да си потърси нов клуб, но това далеч не устройва наставника, който се опитва да гради отбор за бъдещето.

През настоящия сезон Божидар не е изиграл нито минута за първия тим на Мидтиланд, макар при дублиращия тим да отбеляза два гола в един мач през октомври.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Преговорни проблеми за Левски

    Левски зацикли в преговорите за привличането на бразилеца Марлон Дъглас. За момента няма раздвижване около трансфера на третото основно име в списъка ...
    24.11.2021
    1 474
    7
  • Спортът по ТВ днес (22 ноември)

    17:30ч. Левски - Ботев Вр Диема спорт 19:30ч. Верона - Емполи Max sport 3 21:45ч. Торино - Удинезе Max sport 3 22:00ч. Сарагоса - Леганес Max ...
    22.11.2021
    1 450
    1