Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 11:30 3 673 10

Краев иска в Левски, но Мъри му постави две трудни условия

  • божидар краев-
  • левски-
  • мидтиланд-
  • станимир стоилов

Юношата на „сините“ няма да бъде молен, за да се завърне на „Герена“

Краев иска в Левски, но Мъри му постави две трудни условия - 1
Снимка: БГНЕС

Божидар Краев възнамерява да се завърне в Левски през зимата, за да се опита да възроди кариерата си, след като в клубния си Мидтиланд бе пратен при дублиращия отбор. Станимир Стоилов междувременно би се радвал да го има в редиците си, но при условията, които сам постави на офанзивния халф, пише „Тема Спорт“.

24-годишният полузащитник ще трябва сам да разтрогне контракта си с датчаните и да подпише договор минимум за 2 години със „сините“, ако иска да получи доверието на старши-треньора.

От друга страна Краев пък настоява за 6-месечен контракт, който да му позволи през следващия сезон да си потърси нов клуб, но това далеч не устройва наставника, който се опитва да гради отбор за бъдещето.

През настоящия сезон Божидар не е изиграл нито минута за първия тим на Мидтиланд, макар при дублиращия тим да отбеляза два гола в един мач през октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    13 0 Отговор
    Ами при неговото положение в което е сега,ако има акъл е задължително да приеме условието на треньора,да подпише поне за 2 год.и ако през това време покаже добра игра и някой го поиска, ЛЕВСКИ ще го пусне да заминава,така че да си прави сметката,иначе ще се провали там и никой няма да го вземе...

    Коментиран от #6

  • 2 мдаааа

    10 3 Отговор
    Гордея се с теп , Кравев .,.
  • 3 BOBO

    17 1 Отговор
    ВИСОКО САМОЧУСТВИЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ ПОКАЗВА ТОВА МОМЧЕ
  • 4 Краев

    5 2 Отговор
    Много искам, но нямам желание
  • 5 Тарикати

    3 10 Отговор
    Мъри е въздух под налягане и не е в положение да поставя условия на който и да е защото нямат и пет лева. Това да не е времето на Батков когато го лъжеха и си ходеха с неговите пари по сафарите вместо да се мобилизират за важен мач. А на това момче му се чудя на акъла - по-добре в чужбина в "я" група отколкото в "Левски" с този меркантилен собственик и това ръководство. В тази ситуация наистина е най-добре да се прехвърлят безвъзмездно всички акиции на феновете. Само дето няма да стане, защото за подарените му акции ще иска пари.

    Коментиран от #7

  • 6 Левскар

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим33":

    Няма как Стоилов да вземе някой та дори Меси без договор за следващият сезон само до лятото. Той ще взема мястото на едно младо момче да се сработи с отбора и после ще офеика без Левски да получи нищо. Да подпише договор да не е свободен агент тогава ще играе в Левски и ако е добър ще бъде продаден. Мъри не е садист при добра оферта няма да измъчва момчето, но все пак Левски трябва да получи нещо.
  • 7 Левскар

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тарикати":

    Хехехе никой не го кара насила? Ако иска да е резерва чудесно бъдещето го очаква. Без договор до 2023 няма място в Левски. А в договорът може да има откупна клауза това не е проблем. Мъри и Сираков не са взели една стотинка от Левски. Дали с ъщото може да кажеш за Гришата и Стоичо?
  • 8 Много искал

    2 0 Отговор
    Е нали довчера искаше в Ливърпул, днеска иска в Левски, а утре ще иска поне в Глиган Белене...ама те пък не го искат!

    Коментиран от #9

  • 9 Братя

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Много искал":

    Това са двама братя, ти пак не си разбрал.
  • 10 адвокат

    1 0 Отговор
    Мъри разкарвай тия буклуци като Краев те не идват да помагат те идват да си правят далаверките на гърба на Левски