Отидете към основна версия

2 351 28

Стойчо Младенов към съдиите и БФС: Ще си говорим по друг начин след 5 месеца!

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • бфс

Старши-треньорът на ЦСКА не спести критиките си към Георги Кабаков във ВАР-кабинката

Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов отправи много сериозни критики към съдийската бригада и БФС след мача с Локомотив София, отправяйки откровена заплаха, че съвсем скоро ще предстои промяна на най-високо ниво, визирайки предстоящото свикване на нов конгрес за избор на ръководството в Съюза.

Ситуациите, които започват да дразнят, са тези, които леко ни хапят с картонче тук, картонче там. На Кери не дадоха дузпа, а при същото положение пред нашето наказателно поле дадоха фаул. Кабаков беше на ВАР. Това е същият, който свири мача с Лудогорец. Ще ги предупредя да спрат, защото след 5 месеца по друг начин ще си говорим с тях“, каза Младенов пред Diema Sport.

Наставникът на „армейците“ коментира и новините около строежа на нов стадион за отбора му, като припомни, че от 20 години насам клубът се бори именно за това, че е срещнал само „лъжи от различните министерства“, както сам се изрази.

Стойчо Младенов нападна и решенията, които се взимат в полза на Левски и Лудогорец през последните години, визирайки строежите на техните стадиони и цялостната инфраструктура, от която се възползват двата големи съперника на ЦСКА.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.

Свързани новини