Last news in Fakti

2 Декември, 2021 20:00 2 336 28

Стойчо Младенов към съдиите и БФС: Ще си говорим по друг начин след 5 месеца!

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • бфс

Старши-треньорът на ЦСКА не спести критиките си към Георги Кабаков във ВАР-кабинката

Стойчо Младенов към съдиите и БФС: Ще си говорим по друг начин след 5 месеца! - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Младенов отправи много сериозни критики към съдийската бригада и БФС след мача с Локомотив София, отправяйки откровена заплаха, че съвсем скоро ще предстои промяна на най-високо ниво, визирайки предстоящото свикване на нов конгрес за избор на ръководството в Съюза.

Ситуациите, които започват да дразнят, са тези, които леко ни хапят с картонче тук, картонче там. На Кери не дадоха дузпа, а при същото положение пред нашето наказателно поле дадоха фаул. Кабаков беше на ВАР. Това е същият, който свири мача с Лудогорец. Ще ги предупредя да спрат, защото след 5 месеца по друг начин ще си говорим с тях“, каза Младенов пред Diema Sport.

Наставникът на „армейците“ коментира и новините около строежа на нов стадион за отбора му, като припомни, че от 20 години насам клубът се бори именно за това, че е срещнал само „лъжи от различните министерства“, както сам се изрази.

Стойчо Младенов нападна и решенията, които се взимат в полза на Левски и Лудогорец през последните години, визирайки строежите на техните стадиони и цялостната инфраструктура, от която се възползват двата големи съперника на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кффиииик Кфффииииик

    20 34 Отговор
    ВЕрно е ,след 5 месеца ще имаш връзки в БФС…ако все още си треньор на “ тумора” от Ловеч!

    Коментиран от #4

  • 2 Оня

    21 29 Отговор
    А срещу ГМО-то от Ловеч протестира ли Тройчо ?
  • 3 Мим33

    23 30 Отговор
    Абе кълвач тройчев,кого заплашваш.Ти заслъжаваш да изгориш с твоите нападки и криви разсъждения.За тебе целият свят ти е крив и всички виновни,че ти си некадърен треньор Я кажи какво си направил за българския футбол.Кой футболист произведе. Ползваш само произведени западни и тъмнобели ритнитопковци,ама то трябва акъл да го проумееш Лаеш защото те е изстрах,че може да ти истине мястото и няма да цуцаш голямата заплатка....
  • 4 един от многото

    12 22 Отговор

    До коментар #1 от "Кффиииик Кфффииииик":

    Все още ще е треньор защото е зимната пауза , ама за след това я камилата , я камиларя!
  • 5 Жалък човек

    17 22 Отговор
    Това не е сриозно, видяхте ли си сега татусчето татко Барба какво е. След 5 месеца какво ще колиш и бесиш ли. Жалък човек. Все другите му виновни. Да беше гледал днеска как игра Лудогорец срещу Арда и жалкият си отбор срещу Локото Сф.
  • 6 Бай Онзи

    15 22 Отговор
    Какво да очакваш от това македонско ла,но освен тъпотии?! Абе коментирай си отбора бе тупан, какво те бодат другите? То ако ставаше нещо от теб нямаше да си в БГ.
  • 7 Мим

    13 20 Отговор
    Тебе феновете ще те подкрепят с една по неокастрена сопа,че да се научиш кого хулиш.Ти си най големия мр.с .н..ик в българския футбол и трябва да си догушата заровен в л...та си.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Бако

    14 20 Отговор
    Помашки манталитет .Няма армейци а,стокатана Гриша Ганчев.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Левскар

    15 18 Отговор

    До коментар #7 от "Мим":

    Гледай интервюто в потрес съм. Ако Левски имаше такъв треньор щеше да ме е срам. Вика Кабаков тъпаков!!! После вика истинските фенове на ЦСКА са малкото тука на стадиона и тези които доидоха в Глимт другите са професори. Отново съдиите му виновни, но да внимавали щото след 5 месеца тоест Бербатов като дойде ще се разправя с тях. Направо щях да повърна потресен съм.
  • 11 Bvb

    10 16 Отговор
    Какви 5 месеца бе, ти си до коледа.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тъпо, мнооого

    9 14 Отговор
    тъпо, Стойчо спри се с тези скандали! Ще отвратиш не другите, ами истинските цесекари, направи отбор, бий на дело, а не на думи! Стига интриганте, кого не подхлъзна, появи се и почнаха скандалите, все някой ти пречи, дет казва народа на крива ракета космоса и пречи!!! Имаше време когато газехме като валяк, а сега игра няма, бягат като мухи без глави, бият ни и оттатък северния полярен кръг, и кой виновен ..... Стойчо ...нееее ..съдиите, Гришата! Абе алян колу беше и в Казахстан и там не пребори Стоилов и тук ако останеш да сплетничиш освен Пенев, ще очерниш де когото можеш, само и само да ...! Добър си спор няма, но не си за нивото на ЦСКА, така че ...
  • 14 Уефа

    10 14 Отговор
    Квиииииииии квиииииииии мазния страхливец пак квичи. Два пъти бягаш от Цска като стане напечено, мазно злобно човече

    Коментиран от #20

  • 15 Виждащ

    7 14 Отговор
    Алоооо, д-р Гълъбова, няма ли да се самосезирате? Вижте му погледа на тоя. Малко по така ми се вижда. Сигурно имате свободни места.
  • 16 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 14 Отговор
    ЦСКА се опитва отново да открадне част от Борисовата градина.
  • 17 Стоян Александров

    7 12 Отговор
    Лелелеееее Петорчо тотално е пропаднал. Така ли ще си спасяваш паричките бе ? Пропадняк. Добре, че не е левскар. Петорчо завинаги и доживотни тренер в цеца. Лелелелелелеле....какъв срам е този. Петорчоооооо ти тотално вече изтрещя. Като те изгонят кой ще е виновен ? Да Григорий ще виновен. Един българин нямате в състава. Позор. А от школата дори и резерва нямате. Цеца -етрополска от Африка сте....СРАМ, СРАМ, СРАМ. ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН ПЕТОРЧО....ГОЛЯМ СРАМ
  • 18 333

    13 6 Отговор
    Младенов е извадил от равновесие по-лабилните телета ;)
    Не е казал нищо невярно, но феновете на отбора от Подуене се засегнаха.
    ВАР се ползва в помощ за Разград и Подуене, много пъти през сезона се видя това нещо!
  • 19 Бай Онзи

    4 8 Отговор
    1.След това изказване на този "велик треньор" Бербатов загуби избора през март(предстоящия конгрес) ! 2.Този тарикат говори как след 2-3 годани цска щял да бъде 100%шампион ! Т.е.- не ме сменяйте ... Говори че трябва да се сложи край на треньорските смени в отбора (но откакто той стана треньор , не преди това !)С зруги думи-колкото и зле да играе отбора , той трябва да е треньор , и винаги другите са му виновни ??? А цска играе наистина слабо ! За периода в който този селски шарлатанин е треньор някой забеляза ли някакво подобрение в играта ? Късмета го покри в един мач и това е всичко !

    Коментиран от #22

  • 20 Бай Онзи

    6 8 Отговор

    До коментар #14 от "Уефа":

    Сега не му се бяга , че ще бъде безработен много време ! Затова квичи за доживотен договор(да си прибира заплатката) и всички да са виновни че отбора играе слабо !
  • 21 Левски 1914

    8 9 Отговор
    1. Това не е цска, а сбирщина Ловеч – Етрополе.
    2. Нека да си спомни как Борисов, Кралев и Михайлов направиха специално за тая сбирщина нова лига ( държавата ).
    3. Ще има ли наказание за ПЕТорчо, както наказаха Караджов от Арда?
  • 22 Татус

    7 9 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Онзи":

    Да обиждаш съдиите като им казваш ТЪПАКОВ и да ги заплашваш, че когато Бербатов дойде ще се разправяш с тях това какво е? Ясно е че започват мръсните номера отново. Само изгледайте интервюто на Станислав Генчев и на този. Все едно слушате Кенеди и Хитлер. Та този човек нападна дори и феновете си нямам думи.
  • 23 LUBO PENEV

    3 8 Отговор
    Казах му на интелектуалецът от с. Плоски да не мърка и да не мяука, ама кой да ме слуша!? Честита титла, купа и излизане от групата н ЕКТ Конфърънс-интертото! Бербатов ще остане при жена си завинаги… няма БФС!
  • 24 Теко

    5 4 Отговор
    И Стойчо каза"станахме шампиони на Говеждия стадион"-било е ,така е и ТАКА ЩЕ БЪДЕ
  • 25 адвокат

    7 0 Отговор
    абе тия Русевите от Дарик за какво вият на умряло
  • 26 БАРАБАТА ВАРНА

    6 1 Отговор
    ТОМИСЛАВ РУСЕВ МНОГО ДА НЕ ЗНАЕЕ А ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ И ЗАПЛАТКАТА
  • 27 Бай Коста

    5 2 Отговор
    Браво на Стойчо Младенов дано има повече треньори в България като него
  • 28 cpv

    0 5 Отговор
    Стойчо,сега пък съдиите са ти виновни,виждаме да не си тръгнеш по рано от обещаното!