Отидете към основна версия

4 934 17

„Орлетата“ пренаписаха историята на „Лудогорец Арена“

  • лудогорец-
  • пирин

Двата тима си вкараха същински валеж от голове

Снимка: Fakti.bg

Лудогорец инкасира най-тежкото си поражение в историята на своя модерен стадион в Разград, като съперникът бе Пирин Благоевград за изненада на мнозина.

„Орлетата“ поведоха с цели 4 гола в даден момент от срещата, тъй като до 70' минута попадения вкараха Хубчев, Брахими (2) и Вердон си вкара автогол в края на първата част.

„Орлите“ обаче се мобилизираха в решителните мигове от срещата, за да върнат 3 от тези попадения. Оливие Вердон се реваншира за автогол с далечен изстрел в 77', Десподов вкара дузпа за нарушение на бившия капитан на „разградчани“ Светльо Дяков в 89', а веднага след подновяването на играта Каули направи 3:4.

Бенгюзов накрая сложи точка на спора в 91', за да оформи крайното 3:5, за да превърне Пирин в единствения отбор, вкарвал 5 гола на шампионите в техния дом. За капак на всичко това стана след само 4 точки удара на гостите.

Този резултат отваря борбата за титлата широко, защото сега ЦСКА има възможност да върне дистанцията от върха на 3 точки, ако спечели гостуването си на Арда, а на 20 декември идва време за второто за сезона дерби с Лудогорец.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.

Свързани новини