Last news in Fakti

15 Декември, 2021 11:33 1 617 2

22-годишно крило от Бразилия ще играе за български отбор! Лудогорец ли е той?

  • рик джонатан лима мораис-
  • сеара-
  • лудогорец-
  • efbet лига

Договорът на футболиста със Сеара изтича след една година и клубът, който го привлича, ще плати за правата му

22-годишно крило от Бразилия ще играе за български отбор! Лудогорец ли е той? - 1
Снимка:

22-годишното крило Рик Джонатан Лима Мораис ще пътува за България скоро, за да подпише с местен отбор, пишат в Бразилия. Договорът на футболиста със Сеара изтича след една година и клубът, който го привлича, ще плати за правата му.

През есента Рик е вкарал 6 гола и е записал една асистенция след 28 изиграни двубоя. Кой е отборът, който взима играча, обаче в Бразилия не пишат. Най-вероятно става въпрос за Лудогорец…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така не става

    0 0 Отговор
    С този треньор и Меси да вземат все тая. Тея не са научиха че се започва от горе на долу. Тоеср първо треньор който е и мениджър и той фа си направи екипа, скаутите които да нанерят футболисти. Тази година ще подарят титлата на ЦСКА.
  • 2 Реалист

    4 0 Отговор
    Първа покупка с парите от Шоуто с Пирин 3:5