Отидете към основна версия

4 163 21

Илиана Раева не успя да сдържи емоциите си и разчувства България

  • илиана раева-
  • художествена гимнастика-
  • ансамбъл

В шоуто участваха Невяна Владинова, Катрин Тасева и Теодора Александрова, а Елена Бинева се включи онлайн

Снимка: БГНЕС

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не успя да сдържи емоциите си по време на речта си в края на спектакъла "Сън", с който олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 сложиха край на кариерата си пред българска публика. Вълнуващото събитие се проведе в четвъртък вечер в зала "Арена Армеец" пред около 9000 зрители.

В шоуто участваха Невяна Владинова, Катрин Тасева и Теодора Александрова, а Елена Бинева се включи онлайн.

"Уважаема прекрасна публика, този път се вълнувам много. За пореден път изпращам едни фантастични гимнастички, които дадоха много и получиха много емоции, любов. . . Целият този екип също даде много любов, за да спечелим този олимпийски златен медал, който наистина приляга на българската художествена гимнастика", каза Раева през сълзи.

"Тези момичета са моите воини и спечелиха този златен медал по безапелационен начин. Наистина сме много силен и сплотен екип. Сега аз изпитвам спокойствие, удовлетворение и щастие, че го постигнахме. Благодаря и на Вас публиката за подкрепата. Благодаря и на Вас момичета! Прекрасни сте, ще ми липсвате много!", завърши Раева.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини