Отидете към основна версия

1 453 9

Емисари на няколко чуждестранни клуба идват за звезда на ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • емисари-
  • лудогорец

Жорди Кайседо отбеляза 12 попадения в първите си 15 шампионатни срещи през кампанията, което логично предизвика сериозен интерес у доста отбори от Западна Европа и Турция

Снимка: БГНЕС

Емисари на няколко чуждестранни клуба ще присъстват на трибуните на стадион “Българска армия” днес, за да се запознаят отблизо с качествата на голмайстора на родното първенство Жорди Кайседо. Еквадорецът отбеляза 12 попадения в първите си 15 шампионатни срещи през кампанията, което логично предизвика сериозен интерес у доста отбори от Западна Европа и Турция.

Преди дни представителят на играча Ернан Банато заяви в интервю в Еквадор, че от ЦСКА са поставили цена от 5,5 млн. евро на нападателя. Не е изключено, ако в Борисовата градина пристигне достатъчно добра оферта, Кайседо да напусна “Армията” по време на зимната пауза.

Освен чужди скаути и агенти на стадиона днес ще присъства и екип на най-голямата онлайн медия за футболни привърженици в света Ultrass World.

ЦСКА приема Лудогорец от 16,30 часа днес в отложен мач от 3-ия кръг на първенството. С днешния мач се слага точка на есенния дял на efbet Лига.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.

Свързани новини