20 Декември, 2021 09:34 1 221 2

Национал умува за оферта от Кувейт преди да приеме предложение на Лудогорец

  • спас делев-
  • лудогорец-
  • арда-
  • кувейт

Спас Делев е на 32 години и добре осъзнава, че сега е моментът за последния голям договор в кариерата му

Национал умува за оферта от Кувейт преди да приеме предложение на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Спас Делев е склонен да подпише с Лудогорец, но на хоризонта е излязъл нов клуб, който го иска. Става дума за отбор от Кувейт. Делев взима най-голямата заплата в Арда и е ясно, че от Кърджали ще го пуснат без пари по две причини - първо, защото ще намали фонда “работна заплата”, и второ, защото онзи ден директорът Ивайло Петков заяви, че на играчите с голям принос няма да им се правят спънки, когато се разберат със следващия си клуб, пък дори и да имат действащ контракт с Арда.

Делев е получил две оферти от България, пише "Мач Телеграф". Едната е от Лудогорец, а другата от ЦСКА 1948. Говори се, че Спас е прибирал близо 30 000 лева в Кърджали. Ясно е, че “червените” и “орлите” трябва да му дадат повече, за да подпише с тях. И точно тук изниква въпросът - дали те могат да надцакат клуб от Кувейт, за когото и 50 000 евро на месец не са нищо особено.

Делев е на 32 години и добре осъзнава, че сега е моментът за последния голям договор в кариерата му. Така че той едва ли ще бърза. Ако реши да остане в България, дестинацията е една - Лудогорец. Но ако прецени, че може да хване последно “10”, може да поеме пътя към Близкия Изток.

Факт е, че Лудогорец се нуждае от подсилване в атака и особено по фланговете. Там на ниво е само Кирил Десподов, докато Мавис Чибота и Дорин Ротариу лъкатушат във формата си, а Бърнард Текпетей и Вандерсон са контузени и не е ясно кога ще се върнат в игра. Близо до преминаване в Разград е и бразилското крило Рик от Сеара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делчо Раеф

    4 1 Отговор
    Делев спря за големия футбол на 28.Сега само подскача като млада мома
  • 2 секуро

    2 0 Отговор
    Никакъв Луд горец,алибегай в Дубай-бай! Нали си българин? Сите българе са у странството. Тука е пенсия.