Отидете към основна версия

3 408 23

„Чичо Венци“ намери повод, за да се скара и с новия спортен министър

  • венци стефанов-
  • славия-
  • радостин василев

Босът на Славия го призова да се върне в ЦСКА

Снимка: БГНЕС

Венци Стефанов намери нова удобна възможност, за да се заяде с поредния човек, към когото не изпитва особено уважение. Този път обект на нападката му стана новият спортен министър Радостин Василев, призовавайки го да се завърне в ЦСКА, където преди години бе адвокат.

Това момче, което го пишат министър. Той още от първия си ден показва пристрастието си към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има желание да си построи стадиона. Всички искат. Това показва, че той не става за тази работа. Да си остане адвокат на ЦСКА. Как ще помогне? Изразил готовност…. Ние имаме лични отношения с него като адвокат. Какво като е министър. След няколко години няма да е министър. Славия ще си остане Славия и след този министър. Трябва да е министър на всички, а не на ЦСКА. Как ще ми помогне? С какво ще ми помогне? Да си гледа министерството“, каза Стефанов по време на пресконференцията за началото на зимната подготовка за своя клуб, цитиран от Gong.

Прочетох онзи ден 53 млн. дал някакъв комбинат за Берое. Ако някой даде 53 млн. за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ще е приказка“, допълни босът на „белите“.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.

Свързани новини